Incident In Trafic !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

) Cine stie oricum amenda era mai mare de un milion si oricum imi sarea si plasticul din buzunar.
    Si cum sa scriu pe TT cuvinte de ocara .. logan gry si hop si eu)

Comment

Daca se introduc noile prevederi in Regulamentul de circulatie pe drumurile publice, o sa avem nevoie toti de camere la bord pentru a putea demonstra cand suntem acuzati pe nedrept, la ce amenzi se vehiculeaza, plus suspendare de permis.

Comment

Da se iau in considerare probele video ? parca stiam ca nu se iau sau era vorba doar de alea filmate cu telefonul .

Comment

Daca nu sunt martori, e utila camera.

Spre exemplu cineva intra brusc in fata ta fara sa-ti acorde prioritate, de pe o strada laterala. Il lovesti in spate. Fara martori, esti vinovat, ca n-ai pastrat distanta.
          Cu inregistrarea video, faci un pic de lumina in dinamica accidentului iar politaiul stie ce sa treaca in PVCC.

Comment

Asta avea martor fizic in masina deci orice as fi spus eu era degeaba

Comment

Originally posted by RsA View Post
              Asta avea martor fizic in masina deci orice as fi spus eu era degeaba
              martorii din masina nu se iau in considerare la politie ,puteai sa o mai dai cotita ca nu ai bani la tine si scapai poate cu 50 de lei dar tu te-ai aruncat la 100 cat a zis ala ,iti spun ca daca ii ziceai de 50 sau politia alegea sigur bani ,acum oricum este prea tarziu ,eu am patit o chestie asemantoare la schimbarea benzi de pe banda 1 pe banda 2 si nu am apreciat bine si am sters-o cu bara mea stanga pe partea dreapta (bara spate ) si tot asa venise aia cu gura mare ca am lovit-o pana sa mai comenteze ia, ma duc la portbagaj iau polisul ,laveta si frec de cateva ori aia a ramas fara cuvinte ,eu mi-am cerut scuze si uite asa ne-am continuat drumul .

Comment

ma bag si eu in discutie scuze daca deranjez pana la urma ai scapat usor. am patit si eu odata o chestie asemanatoare. nu I-am cerut bani si nici sa mergem la politie cand am vazut ca se sterge bara. am zis bine can-a fost mai rau, ne-am urat drum bun ,iar dupa cateva zile am vazut ca bara nu mai sta bine pe pozitie pt. ca s-au rupt niste cleme. oare nu era bine sa-l duc la politie mai ales ca nu imi daduse prioritate ?

Comment

Acum nu stiu ce sa fac. Sa ma duc la politie totusi sa declar incidentul sau sa o las asa. Ideea ca nu mai stiu exact numarul masinii aluia asa ca declar ce)

Comment

Stai in banca ta, a trecut! Nu o sa mearga ala sa declare, nu exista avarii pe masini, nu are de ce sa mearga la politie si cum sa dovedeasca ca a existat acest incident! Ti-a luat numarul la masina? )

Comment

Poi nu stiu ce sa zic) poate la tinut minte)

Comment

Trebuia sa nu dai nimic. Eu nu dadeam nimic.
                        sigpic

Comment

Acum asta este , traim si vedem, banii sunt dati oricum.

Comment

Naspa intamplare. De vinovat erai vinovat. Acum legat de bani, mai bine mai negociai si tu cu el. Ii dadeai 50 nu 100. Daca nu existau semne de coliziune putea sa se duca si la Haga ca nu avea ce sa demonstreze. A fost smecher tipul. Ti-a luat banii si gata. Nu te duce nicaieri. Stai linistit ca nu ai de ce sa te duci la nicio politie. De multe ori traficul aglomerat din capitala, oboseala, stresul predispune la greseli. De aici si chestia aia cu condus preventiv. Eu unul ma uit in jurul meu mai ceva ca la televizor. Stiu ca sunt multi tampiti care nu respecta regulile, care trec pe rosu, pun frana brusc, etc si incerc sa ma pastrez la distanta de ei. Asa ca sus capul si mergi mai departe!

Comment

Voi va negociati pt 50 lei, cand e de pierdut carnet + amenda?
                              Buna judecata, ce sa zic.

Comment

Asa am gandit si eu ca din punct de vedere legal ieseam vinovat si fara permis si cu o amenda frumoasa strict legal , dar moral vorbind tipul a fost un jeg atata timp cat la final masina lui nu avea nici o dauna , nici macar vopseaua luata sau ceva vizibil. Si dupa mine sincer tipului nu ii pasa deloc de presupusul accident ci de suma ce o primeste de la mine. Dar de fiind vinovat ce sa faci fudulia si prostia se platesc mai ales cand dai de oameni "flamanzi"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google