Incident In Trafic !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

martorii din masina nu se iau in considerare la politie ,
    De ce, ca au rĂ¢ie?
    Posibil sa fie singurii martori daca drumul e pustiu. Orice persoana martor ocular da declaratii.

Comment

Originally posted by valentin2005 View Post
      martorii din masina nu se iau in considerare la politie .
      Nu stiu de ce vorbesc unii in necunostinta de cauza,ba se iau si inca cum in considerare.Acum un an de zile am avut un accident si am scapat mai ales datorita martorilor din masina care au dat declaratii la politie,fiind vorba de cuvantul a trei persoane impotriva unuia .
      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Originally posted by lancer_kta View Post
        100 de lei pentru vreo 10masini in fata mi se pare ok. ai castigat 2 min la semafor ca mai prindeai odata rosu.
        cand mai faci meltenisme dastea (inainte, de pe obigatoriu la stanga) asigurate ca conduci BMW. nu de alta ca sa fie combinatia perfecta.
        sa nu o iei in nume de rau, dar esti vinovat si punct. ca te-a ars ala cu 100 de lei e alta poveste
        Noi nu stim lb romana dar ne dam cu parerea de bmw si situatii din trafic! situatie care e la ordinea zilei oriunde pe planeta...
        Keep walking...

Comment

@ RsA: eu totusi respect decizia dvs. de a va recunoste greseala si de a rezolva problema amiabil. "Amiabila" nu e numa' hartia aia de la asigurari ci inseamna si pur si simplu o intelegere verbala intre doi oameni. Ca asa ramanem Oameni, mai gresim, mai platim, invatam din greseli.
          Prefer sa impart soseaua cu persoane ca dvs. decat sa suport "zmeisme-le" unora indiferent ca conduc benveu sau conduc Dacia dar si-ar dori bmw...ca consuma constant sau are mai mult de 75 asini sub tabla ai denumita capota.
          Daca nu cunosti la perfectie gramatica nu inseamna ca nu poti evalua extrem de corect o situatie de trafic. Sau situatia deja banala (dar nu si normala) din traficul din Romania: incalcari ale regulamentului, meltenisme, tupeu de benveu si altele asemenea...dar asta e alta poveste.
          Asa ca ii urez initiatorului drumuri bune, ferite de incidente, sa fie mai atent, mai ponderat, mai regulamentar...si ii multumesc anticipat daca va fi receptiv la sugestiile mele, asa vom fi amandoi mai protejati si mai relaxati in trafic. Nu se stie pe unde ni se vor intersecta drumurile si poate ne vom ajuta in trafic in loc sa ne sicanam!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google