Incident In Trafic !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incident In Trafic !!!

Astazi am avut prilejul sa scap de 100 lei.

Mergeam frumos pe Stefan cel Mare spre munca . Am ajuns la o intersectie care avea banda de stanga cu semaforul rosu. Dupa cum stiti majoritatea din bucuresti pentru inainte e verde mai devreme. Si se face verde dau semnal sa ma incadrez pe banda corecta pentru inainte. Loc destul intre un logan si Citroen 4 . Trec si merg mai departe si il vad in oglinda pe ala cu Citroen venind glont pe linia de tramvai cu mine. Ma rog ma blocheaza pe mijlocul strazii coboara ca l-am lovit nu am simtit nimic nu l-am vazut.
    II zic trage si u pe dreapta ca ai blocat toate benzile. Avea numar de AG.
    Si trage el pe dreapta eu in fata lui. Chiar l-am atins cu marginea barii spate chiar deasupra aparatoarei de noroi bandoul lui de pe colt. Ma uit ramasese doar plasticul meu pe bandoul lui culoarea. Dau cu degetu si se curata instant nu avea nimic. La mine la fel practic a fost o atingere subtila. In final nimeni nu avea nimic. Da nu ca omul ca i.am taiat calea ca ori ne intelegem ori mergem la politie ca ala ramane mat chiar daca sa dus ca .. Si simtindu-ma oarecum vinovat ca na el avea prioritate daca stau sa ma gandesc am cotizat un milion in buzunarul lui. Omul apoi foarte fericit salut si la revedere cei mai buni prieteni eram.
    Ma rog pe o parte am comiso , dar totusi asa caracter. Voi cum a-ti fi procedat?

Stiu ca bani sunt dati si faptul consumat , dar cum credeti ca as fi putut face altfel sau voi cum a-ti fi procedat.

Avand in vedere ca eram pe banda de stanga unde este si linia continua iar el pe banda de inainte cu prioritate?
    A-ti fi mers la politie sau nu ? Cu toate ca masinile intr-un final nu aveau nimic..
    A-ti fi fortat norocul sa vedeti daca merge la politie sau a-ti fi procedat la fel ca mine?
    Last edited by RsA; 10 October 2013, 13:04.

Ala cu Citroenul practic nu avea nimic la masina,corect ?
    Ii spuneai " Hai la politie " si iti vedeai de drum. El se ducea,dadea o declaratie, dar nu avea nimic de aratat. Practic,nefondata. Gresesc ?
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Mare greseala ca i-ai dat bani. A fost unul cu gura mare care te-a intimidat putin si ai zis sa scapi de el.
      Eu mergeam la polutie.

Comment

Asa procesam si eu acum asa la rece) , dar atunci am gandit ca eu sunt ala vinovat si ca el avea prioritate. Pentru ca eu am trecut peste linia continua de pe banda de stanga pe cea de inainte si nah :-??

Comment

100 de lei pentru vreo 10masini in fata mi se pare ok. ai castigat 2 min la semafor ca mai prindeai odata rosu.
          cand mai faci meltenisme dastea (inainte, de pe obigatoriu la stanga) asigurate ca conduci BMW. nu de alta ca sa fie combinatia perfecta.
          sa nu o iei in nume de rau, dar esti vinovat si punct. ca te-a ars ala cu 100 de lei e alta poveste
          http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

Asta am zis inca de la inceput:P daca nu ai observat daia am si renuntat la cei 100 lei .
            1. Am fost prins pe banda de stanga datorita minunatului trafic si a minunatilor soferi de weekend.
            2. Aveam loc destul sa trec iar. tovarasul a accelerat puternic de mai avea putin sa ii sara motorul cu tot cu pedala.
            3 Nu ma supar ca nu am de ce am spus care ar fi fost partea mea de vina daia i.am si dat bani chiar daca nu avea nimic la masina altfel ii dadeam un sut in posterior.
            4. In sprit de gluma si loganul e masina ) nu trebuie sa ai doar BMW.
            Last edited by RsA; 10 October 2013, 13:39.

Comment

Decat un RCA marit pe ani de zile nu mai bine 100 de lei dati acum?
              Nu degeaba RCA-ul e mare pentru cei sub 30 de ani, statistica se confirma in cazul tau.

Comment

) Amuzant . Nici tovarsul nu avea mai mult de 25 de ani si totusi regula aia mi se pare cea mai aberanta . RCA pentru ce ca nu avea ce sa repare . Nu avea o zgarietura. Stratul de plastic sa dus si punct.
                Am permis de 5 ani nu am avut un incident . Nu ti.ai gasit exemplul tocmai perfect. Am tot ferit pe unii pe altii. Tipul pur si simplu a vrut sa ma "arda" si atata tot. Restul e cancan.
                Regula aia este cea mai stupida posibila in opinia mea poti sa ai si peste 30 si tot pericol public esti .

Comment

Ia vezi ce pateai daca ajungeai la politie si se demonstra ca i-ai atins masina.

Comment

Poi tocmai asta am gandit in momentul respectiv ca daia i.am dat ce isi dorea )
                    Pentru ca desi nu se vedea mai nimic dar totusi demonstra ca asa a fost imi cauza carnetul probabil pentru neacordare de prioritate si daca ma iubea maxim ma baga si ca as fi depasit coloana intentionat ceea ce nu este adevarat dar ma rog si tot asa.
                    Tokmai din acest motiv am si cedat si am ajuns la acest deznodamant. daca era pe banda fara sa fi trecut eu peste vreo linie sau ceva il trimiteam la mama lui cu totul , dar asa " se poate vedea" )

Comment

Tu n-auzi domne ca era doar zgariata, ce atata?
                      E ca si cum ar veni unul, te smuceste de cateva ori, te trage de urechi, iti da 2 palme, iar apoi la politie esti doar putin rosiatic.
                      Invatati sa va pastrati banda!
                      Si eu sunt presat de timp, insa imi iau o marja de minute in plus daca stiu ca e aglomeratie.
                      Eu iti luam 1000 lei, doar asa. Sau plecam si declaram accidentul, fara sa te instiintez. Apoi tu te gandeai ca am plecat asa, pur si simplu. Iar peste 1 luna surpriza: carnet suspendat.

Si nu este neacordare de prioritate, ci nu te-ai asigurat la schimbarea benzilor.
                      Intra la "schimbarea directie de mers". Nu ramaneai fara carnet
                      Last edited by Cezar; 10 October 2013, 14:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

NU era nici macar zgariata a ramas cum a iesit pe usa portii de fabrica. S-a luat stratul de plastic al barii mele. Ce hotarat esti . NU vreau sa fiu ironic dar nu ai fi vrut sa imi iei masina cu totul? Totusi sa pastram anumite limite.
                        Daca e sa o iau asa motamo puteai sa declari linistit ca nu aveai ce sa arati lovit doar daca o loveai tu apoi. Nu mai fi asa rautacios .

Plus ca s-a inventat amiabila daca mergeam pana la urma la politie radeau aia de noi ca am venit cu doua masini care nu au nimic .

Dar dupa tine se pare ca ori il arzi si faci bani de buzunar, ori il arzi cu politia oricum ar fi tu ai acceasi reactie.

Originally posted by Cezar View Post
                        Tu n-auzi domne ca era doar zgariata, ce atata?
                        E ca si cum ar veni unul, te smuceste de cateva ori, te trage de urechi, iti da 2 palme, iar apoi la politie esti doar putin rosiatic.
                        Invatati sa va pastrati banda!
                        Si eu sunt presat de timp, insa imi iau o marja de minute in plus daca stiu ca e aglomeratie.
                        Eu iti luam 1000 lei, doar asa. Sau plecam si declaram accidentul, fara sa te instiintez. Apoi tu te gandeai ca am plecat asa, pur si simplu. Iar peste 1 luna surpriza: carnet suspendat.

Si nu este neacordare de prioritate, ci nu te-ai asigurat la schimbarea benzilor.
                        Intra la "schimbarea directie de mers". Nu ramaneai fara carnet
                        Chiar daca era linie continua intre ele? si nu i-am acordat lui prioritate de trecere vorbind doar strict legal
                        Sau chiar si asa amenda era mai mare de un milion
                        Last edited by RsA; 10 October 2013, 14:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca era linie continua intre ele, ai scapat ieftin cu 100 lei

Comment

) Uite asa imi place esti mai maleabil. Tocmai de asta am facut gura mica si am dat banii desi masinile nu aveau nimic . M.am gandit la integritatea plasticului meu )

Comment

daca avea camera in masina, putea dovedi ce ai facut si primeasi si amenda
                              cauta pe TT, poate te vezi
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google