Ce Declar La Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Declar La Casco?

Deci am casco la omniasig si am urmatarele probleme:
    -tabla indoita in vreo 8locuri de la grindina
    -un stop spart (vorbeam la telefon cand parcam ca un prost si nu am vazut un perete la joasa inaltime)
    -si usa putin zgariata
    Din cate am inteles trebuie sa merg intai la politie dupaia sa vorbesc cu cei de la omniasig..... As vrea sfaturi ce este mai bine sa declar si ce ruta sa urmez.

Da mergi la politie iei dovada cum ai spart tripla si ai zgariat usa apoi mergi la asigurator si deschizi dosarul dupa care la service pentru programare. Nu stiu cum e cu grindina.

Comment

La asirom ,unde am eu casco ptr. Avarii si furt., mi-a zis agenta mea ,unde platesc ratele, ca este prinsa si deteriorarea datorata grindinei si a copacilor ce pot cadea pe masina
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

Declar ca am spart eu tripla sau ca asa am gasito in parcare?

Comment

Cel mai bine declari ca ai gasit masina lovita in parcare. Inainte de casco trebuie sa te duci la politie sa iei dovada, dar ai grija unde zici ca ai avuit masina parcata ca altfel iti da amenda si 2 puncte de penalizare daca le zici ca ai parcat intr-o zona unde parcarea e interzisa. Asa am patit eu le-am zis ca am parcat pe strada pe care locuiesc perpendicular cu bordura (asa parcheaza toata lumea) si mi-am luat amenda pentru ca dupa planurile lor pe acea strada parcara e permisa doar paralel cu bordura ..
          Last edited by z1nedine; 1 August 2008, 12:43.
          Loganul Meu !

Comment

Zici ca ai gasit-o lovita in parcare, ca sa mearga solicitarea mai repede.
            Cu grindina, era bine sa mergi atunci, imediat dupa.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by blaze2k View Post
              Deci am casco la omniasig si am urmatarele probleme:
              -tabla indoita in vreo 8locuri de la grindina
              -un stop spart (vorbeam la telefon cand parcam ca un prost si nu am vazut un perete la joasa inaltime)
              -si usa putin zgariata
              Din cate am inteles trebuie sa merg intai la politie dupaia sa vorbesc cu cei de la omniasig..... As vrea sfaturi ce este mai bine sa declar si ce ruta sa urmez.
              In primul rand nu la CASCO trebuie sa zici.Cei de la CASCO(Omniasig) nici nu stau de vorba cu tine daca nu ai dovada de la politie.Ei se uita doar la ceea ce scrie pe dovada pentru ca trebuie sa faci si o schita iar pe dovada este specificat clar ce avarii ai, acestea aparand si pe schita.Deci, in functie de avarii poti sa spui ca totul s-a intamplat in parcare in imprejurari necunoscute.

Comment

Si mai vezi ca nu o sa-ti accepte casco dovada de la politie, ca sunt 2 tipuri de dovezi, si pentru casco, daca e vandalizata e nashpa rau. Ca tre sa faca politia ancheta,sa deschida dosar, sa prinda faptasul (care nu va fi prins niciodata), si pentru grindina te-ar pune sa le dovedesti ca asa s-a intamplat ). Eu am niste zgarieturi pe aripa spate si pe portbagaj facute de cineva cu cheia si nu pot sa le fac pe casco. Tre sa gasesc eu faptasul, ca politia nu poate, sa-l duc la firma de casco ca sa-l dea aia in judecata. Si mai platesc si franshiza(sau cum io spune)

Comment

Originally posted by dj 21 rac View Post
                  Si mai vezi ca nu o sa-ti accepte casco dovada de la politie, ca sunt 2 tipuri de dovezi, si pentru casco, daca e vandalizata e nashpa rau. Ca tre sa faca politia ancheta,sa deschida dosar, sa prinda faptasul (care nu va fi prins niciodata), si pentru grindina te-ar pune sa le dovedesti ca asa s-a intamplat ). Eu am niste zgarieturi pe aripa spate si pe portbagaj facute de cineva cu cheia si nu pot sa le fac pe casco. Tre sa gasesc eu faptasul, ca politia nu poate, sa-l duc la firma de casco ca sa-l dea aia in judecata. Si mai platesc si franshiza(sau cum io spune)
                  Mare dreptate ai si mie la fel mi s-a intamplat am niste zgarieturi pe portiera stanga si pe portbagaj (facute de un vecin care probabil ma simpatizeaza) si la fel nu am ce sa fac, nu am clauza in contract pentru vandalism asa ca ma resmnez

Comment

Faza cu grindina iti trebuie dovada si cind mergi la asigurator iti faci un dosar
                    si pt celelalte pagube dovada si alt dosar
                    sigpic

Comment

Deci am fost la casco cu: stop spart si aripa zgariata si indoituri de grindina.
                      Am deschis 2 dosare ne avand fransiza
                      1.Am scris ca am fost pleca in concediu si cand am revenit masina era indoita de la grindina
                      2.In aceias zi am plecat la lucru si am lasat masina in parcare si m-am trezit cu stopu spart si aripa zgariata.
                      Au semnat curcanii m-am dus la casco ala s-a uitat a nontat a fost foarte OK tipu a intrebat daca mai are si alte probleme am zis ca nu mi-a dat hartoagele si m-am tirat sa-mi fac programare la reparatie.

Comment

Bine ca sa rezolvat...Ai dat ceva spaga?
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Nu si chiar ami faceam griji ca ma o sa ma ia ala la politie la intrebari cand s-a intamplat si cum dar il durea in paispe si cel de la casco parca parea mai interesat sa ami repar eu totul pe casco decat sa se scoata ei si sa nu plateasca tot.

Comment

Spaga un ciurcan bine ca sa rezolvat acum hai cu vopseaua
                            sigpic

Comment

Si indoiturile de la grindina cum le repara? Cu ventuze sau cu indreptare manuala?
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google