Ce Declar La Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Indreptare manuala chit si vopsit iara
    asa cred ca imi fac si mie saptamina asta ca e la Auto Europa in curte vineri abia o scot
    sigpic

Comment

Daca nu a sarit jos vopseaua atunci se face cu ventuze si indreptare manuala.
      I HAVE A !sigpic
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Cu ventuze le fac dar nu la reprezentanta ca nu au ventuze aia, un singur service are dalea in TM si tre sa stau vreo luna sa astept pana o fac, am vazut masini reparate si nu se mai vedeau deloc indoiturile bineinteles nu a fost vopseaua sarita.

Comment

La noi in tg-mures au ventuze la service dacia.
          I HAVE A !sigpic

Comment

Originally posted by X@by View Post
            se face cu ventuze si indreptare manuala.
            Pai ce logica are ce ai zis tu? Daca se folosesc ventuze nu se mai indreapta manual, asa e normal.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Scuze nu m-am explicat eu clar. Vroiam sa zic ca se poate face si cu ventuze si cu indreptare manuala, acuma depinde si in ce service meri. La noi in tg mures la service dacia se face cu ventuze.
              I HAVE A !sigpic

Comment

Cei de la autoeuropa te programaeaza peste 5 ani daca ai o reparatie de facut pe casco. Pt stopu si aripa zgariata putin m-au programat peste 2 saptamani si cica aripa o vopsesc toata pt o zgarietura de 5cm.Am zis ca mai bine astept in spearanta ca fac treaba buna , de mergeam la alt service creca ma rezolvau in 2 3 zile dar nu stiu calitatea lucrarii.

Comment

E cel mai bine sa fie vopsita toata aripa, calitatea lucrarii e mai buna asa.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google