Obturator Praf

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Obturator Praf

Am achizitionat 4 obturatoare de praf pt balama antivant la golanul meu.
    Cum sa le montez in usi ? sa le tai intr-o parte ? sau sa incerc sa desurubez acel torx de 40 ? de la balama ? imi este teama ca daca tai acele obturatoare sa nu se strice in timp sau sa intre praf..
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

aici ai raspunsul
    Acum doi ani am cumparat acesti obturatori pentru gaurile din usi. Nu mi-a trecut prin cap pe atunci ca filmez un tutorial, asa ca o fac a...
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Eu un am demontat balamaua si le-am pus fara sa tai,nu e greu in 5 minute ai terminat,bafta.

Comment

Imi este teama ca daca desfac acele suruburi sa nu le mai pot strange la specificatia de fabrica , nu cumva aveau pe filet vreo pasta contra desurubarii ?
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Chiar era nevoie de un thread nou pentru niste cauciucuri amarate?
          Le tai sau desurubezi balamaua.
          Daca vrei sa fi sigur ca nu o sa se desfaca cumpara un loctite si da pe suruburi inainte sa le insurubezi. Este greu?
          MY CLA

Comment

le strangi la mana cat poti dupa ce le desfaci si le verifici din cand in cand(o data la 2-3 luni).iti spune unu (adica eu) care a desfacut usile de tot si nu am avut probleme pe urma.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google