Eu mi-am montat de Nisan e cel mai ieftin 35 lei si vine perfect in locasul ala,in 20 min cu grija ai rezolvat si la schimbat e mai usor. Spor la treaba ca se merita,nu mai stai cu laveta in buzunar.
Filtru polen
Collapse
X
-
Pentru ce Nissan? Micra sau Tiida?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPentru ce Nissan? Micra sau Tiida?
@dacis
Cel de la Mann(Germany) are cod CU1829 (costa 50RON in Timisoara, la Ciclop)
iar cel de Renault are cod 7701059997 si costa ~90RON la AutoEuropa (dar cum zicea andrei cate posturi mai sus se gaseste si mai ieftin, ~70RON)
Eu am de la Mann, l-am schimbat la 6500km, dar nu vrei sa-l vezi ... NEGRU! :P de la praf si fum. (cei din LC Timisoara l-au vazut cum arata).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostAm inteles ca aeru' nu e tras numai pe sus, mai are niste gauri de absortie undeva sub aripi, deci nu stiu cat de eficient e.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Silviu View Postacelasi ce merge pe Clio III/Modus merge si pe Nissan Micra. (sunt identice)
Originally posted by Octavian___28 View PostAm inteles ca aeru' nu e tras numai pe sus, mai are niste gauri de absortie undeva sub aripi, deci nu stiu cat de eficient e.
Comment
-
Vreau si eu. In Sibiu a pus cineva?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Mergi la Transilvania Auto, din Selimbar, pe DN1 si ia-ti unul si monteaza-l, e foarte simplu.Last edited by andrei; 30 May 2008, 17:42.
Comment
-
Pretul e acelasi la orice dealer, nu difera.
Comment
-
In jur de 70 lei costa, iar filtru cu carbon activ nu exista.
Comment
Comment