Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, aerul trece prin filtru si apoi prin calorifer, unde se incalzeste. Dupa care intra in habitaclu.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Azi am decupat si eu "chestia" aia de jos pt filtru de polen.Am fost la magazinul de piese (in Craiova) sa iau un filtru de polen (de Clio III care costa 60 RON) si baietii de acolo mi-au spus ca se potriveste FOARTE BINE filtrul de Nissan Micra 1,5 DCI,si.........AU AVUT DREPTATE !!!
      Singura (mare) diferenta este la pret - cel de Nissan este doar 34 RON

Comment

• Andrei pai unde este situat caloriferul de caldura ca imediat in spatele filtrului e vaporizatorul de AC,este cumva in lateral si comutatorul de caldura actioneaza vreo clapa care redirijeaza aerul?
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Asa e, se face o ramificatie inainte de vaporizator, care duce aerul prin radiatorul de incalzire si il introduce in habitaclu.

Comment

• Asa o fi dar de trecut aerul nu mai are cum sa treaca prin filtru de habitaclu(la incalzire) deoarece intre el si vaporizator e o distanta mica si nu are cum.

Comment

• Eu asa stiu, poti intreba si la un service pentru lamuriri suplimentare.

Comment

• M-am uitat azi la PH 2-ul lui RiseCalax ce a fost la intalnire, nu se mai potriveste locasul pentru filtrul de polen. La PH 2 spatiul unde s-ar putea pune filtrul de habitaclu e mai scurt pe lungime si ceva mai lat. Aveti idee ce filtru se potriveste ? Sotul ei parea interesat sa-i puna.
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Ceva de la Nissan sigur se potriveste. Posibil de la Tiida.

Comment

• Daca monteaza cineva filtru de polen pe logan ph2 sa zica de al ce model s-a potrivit.

Comment

• Originally posted by fulgerica71 View Post
                      Azi am decupat si eu "chestia" aia de jos pt filtru de polen.Am fost la magazinul de piese (in Craiova) sa iau un filtru de polen (de Clio III care costa 60 RON) si baietii de acolo mi-au spus ca se potriveste FOARTE BINE filtrul de Nissan Micra 1,5 DCI,si.........AU AVUT DREPTATE !!!
                      Singura (mare) diferenta este la pret - cel de Nissan este doar 34 RON
                      Si eu tot de Micra 1,5 dci am cumparat dar un pic mai scump 35RON.

Comment

• L-am suflat ieri la 1500 de km de la montare,era jale ce era pe el,nu ma asteptam sa gasesc atatea mizerii si praf,nu regret niciun moment ca l-am pus e ideal pacat ca boii de la Pitesti nu l-au montat din fabrica desi exista posibilitatea.Asta e oricum cine si l-a montat a facut o treaba excelenta.

Comment

• Vineri am facut rev la 20000si am pus si filtru de polen "cel de clio 3".Pina acum am avut filtru de hota sub grila de la stergtoare,va intreb si eu ceva ,va mai intra frunze praf si alte minuni in masina .Va multumesc .

Comment

• Nu o sa ma intre praf sau frunze prin filtru, in masina. Ca doar asta e rolul lui.

Comment

• Salut! Eu sunt sotul lui RiseCalax . Intr-adevar ne intereseaza un filtru de polen. Va rugam daca stie cineva sau monteaza un filtru de polen pe un Logan ph2 sa posteze aici, sa ne spuna si noua de la ce model s-a potrivit. Multumim anticipat.

Comment

• Cand aflu, va anunt.
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google