Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A fost ceva de munca pentru "aparatoarea" de tantari. Nu foarte estetic, dar pare destul de practic. M'ai pus pe ganduri...
    I don't ride low, I fly high...

Comment

• Orice improvizatie se face sau orice filtru se pune nu trebuie neapărat un service ca nu-i un lucru asa de greu.Nu-i rea nici ideea lui Sunny dar implica ceva timp,munca si ceva cost pt materiale,binenteles ca acum n-o fi o avere acel nici acel cost.La mine treaba cu ciorapul de matase n-a durat mai mult de 10min.Intradevar nici cu ciorapul nu-i ceva foarte estetic dar totusi e un lucru util,oricum acolo sub capota nu se vede.Oricum orice puneti acolo,cu gauri cat mai mici,e o schimbare in bine in ceea ce priveste intratul a tot felul de mizerii in aeroterma sau habitaclu.Baftă
      Last edited by dany59ddd; 16 September 2009, 18:59.

Comment

• Corect! Puneti orice acolo care sa opreasca particule /obiecte mari. Cum spuneam am si filtrul de polen montat; dar se umple de frunze, bete, gaze cu mult inainte de a se colmata cu praf. Mai are avantajul ca nu lasa mizeria sa se adune sub grile (ceea ce nu e aspirat de aeroterma). Am avut experiente cu alte masini : in timp se aduna pe acolo un strat cleios de noroi+mucuri de tigari+bete+ frunze+ muste ce nu se mai usuca aproape nicidata (lichidul de parbriz, spalat, ploaie) => miros si microbi exact in aspiratia aerotermei.
        Ref. estetica: recunosc m-a preocupat doar etansarea; care a iesit .f. bine. Pentru estetica poate incercati plasa metalica neagra (eu n-am gasit) care imbraca complet grilele... vedeti voi; sau puteti pune plasa pe interior cum am vrut si eu initial dar e mai complicat.
        Costuri : materialele (plasa, adeziv) =sub 10 Ron + 1 ora de munca. ; nu am pretentia sa replice cineva ce am facut; dar pentru ca pe mine m-au ajutat f mult posturile ref. tema de fata (multumiri celor care au impartasit know-how-ul!) am vrut doar sa va zic ce si cum si sa vedeti singuri ce e bine si ce nu. Bafta!

Comment

• Dupa ce am primit raspunsul de la vocea clientului
          "Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la montarea pe autoturismul Dacia Logan a reperului filtru de polen, va comunicam faptul ca, in acest moment, se poate monta post vanzare filtru de polent intr-o unitate service agreata DACIA.
          Astfel, va recomandam sa mentineti legatura cu o unitatea service autorizata Dacia, pentru programare montare filtru de polen pe automobilul dumneavoastra."
          Azi am fost la service autorizat Dacia si mi-au montat filtrul de polen, in locasul lui sub bord, pret 106 lei (manopera+filtru), totodata mi-am facut programare si pentru Sandero.

Comment

• Pina ce-mi montez un filtru de polen am facut o improvizatie cu filtru de apirator lipit pe aparatoarea de plastic de sub stergatoare cu silicon universal transparent.Pe filtru de polen se da si cu odorizant inainte de montare ?

Comment

• Depinde de tine asta.... poti sa dai sau nu

Comment

• Salut.
                Am auzit multi care au pus si odorizant,dar treaba e sa nu pui mult,va fi foarte nasol la inceput,mirosul mult prea puternic.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• Multumesc pentru sfaturi

Comment

• Salut.
                    Cu multa placere.
                    Acum depinde de fiecare ce pune si cit pune,treaba e sa-i placa.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• eee, filtru din ciorap ? Maine am zi libera am sa montez si eu (in parcarea din spatele blocului, sper sa nu am iar spectaori ).

Comment

• Am trimis azi 6 mail-uri la 6 service-uri autorizate dacia, cu request - montare filtru polen pe Logan PH2 si costul acestei operatii -
                        Au raspuns doar 2 pana acum:
                        1. Buna ziua costul ptr montaj filtru de polen este:
                        -adaptare cutie repartitor-69.33 ron
                        -montat filtru polen -23,11 ron
                        -filtru polen -90.1 ron
                        Preturile contin tva
                        2.Pretul estimativ pentru adaptare filtru polen LOGAN este de ~ 160 ron cu tva
                        manopera + piesa.
                        Deci se poate si oficial.
                        Oare chiar le cadea mana daca puneaa filtrul direct din uzina?

Comment

• Pai le cadea... fiindca loganu' e considerat masina low cost si un filtru de habitaclu montat pe o masina, deja ii creste valoarea.
                          In plus, firmele cu masini low cost obtin bani buni si din service'uri... Asa ca... problem solved

Comment

• Bun.Dar din cate stiu si Opel Astra clasic e o masina low cost si are filtru de polen.Deci se poate.

Comment

• mai nou se monteaza de fabrica filtru de polen

Comment

• De unde stii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google