If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare
va rog sa ma ajutati si pemine cu un filtru polen de clio 3 contracost bineinteles ca vreau si eu sa scap de frunze si praful din masina
multumesc anticipat
eu am gasit la comanda cu 60 lei, sunt din Cernavoda si am asteptat sa vina de la Constanta. Te-as ajuta cu ce-a mai mare placere insa o sa te coste si posta, transportul, si nu iti recomand sa iei de aici, ajungi foarte scump, poate te ajuta cineva care a mai postat inainte si zicea ca a gasit cu 10 20 lei.
Eu am montat ceva de genul asta si sunt foarte multumit de rezultate
da dar unde ai gasit asa ceva? cat te-a costat? din ce oras l-ai cumparat? cum se numeste produsul? sa putem lua si noi, daca l-ai confectionat tu poate ne dai cateva indicatii sa procedam si noi la fel, cei care inca avem plasa de tzantari lipita pe gaura aia )
Am achizitionat si eu un filtru pentru orificiul de sub parbriz ,identic ca cel din foto la blondu_75 .
Urmeaza sa il montez.
Este confectionat de catre un user dupa forum .
Da intradevar este un cheder si un material filtrant,croite dupa dimensiunea acelui orificiu.
La expediere omul mi-a trimis si un fluturas tiparit cu un link unde se afla instructiunile de montare.
Sper sa nu fie considerata reclama,userul este moshu_59 .Luati legatura cu el pentru detalii.
am si eu nevoie de ajutor,mi-am pus pe masina o aeroterma de PH2 pt a-mi monta ac,si nu mai stiu ce filtru de polen trebuie,pt ca este gaura mai mica!ma poate ajuta cineva cu un cod si ce trebuie decupat?
NU e mai mica gaura,asa sunt la toate ph1 si ph2 filtru se introduce cutat, uitate la tutorialul lui cristi si vezi exact cum trebuie bagat filtu in locas.
La minutul 1.20 explica problema ta. http://www.youtube.com/watch?v=wGFaO...ayer_embedded#!
Am vazut poza, este la fel decupezi doar partea marcata cu rosu de tine si bagi filtru cutat cum arata cristi in tutorial.
Partea hasurata de tine nu are 5 cm are cam 2,5 cm.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment