postul 80...ai acolo poze.
Filtru polen
Collapse
X
-
hmm si eu crek o sa-mi pun un filtru de polen ceva , ca am avut neplacuta surpriza de a vedea fumul de la alta masina intrand prin aerisiri
Comment
-
am pus azi "filtru de polen" ca asa cred ca e denumirea corecta a filtrului care se monteaza la gura de admisie a aerotermei (cea de sub plasticele din compartimentul motor) mai bine zis am pus filtru de hota,l-am pus cu silicon ca are o pozitie nasoala de montaj de m-am julit si la degete.felicitari celor care au pus asa ceva si le-au lipit cu banda adeziva eu unul un as fi reusit mai ales pe partea dreapta a masinii nu intra nici mina.
acum sa vad ce a iesit.
ceva poze:
Comment
-
Acum e foarte mare riscul sa il traga in ventilator cand e pe o treapta superioara. Mai bine il lipeai cu Powertape sau ii faceai o margine din plastic sau sarma si o prindeai cu cleme de birou.
Comment
-
Am facut si eu un filtru ca sa nu-mi mai intre toate frunzzele si saci de praf in fata cand dau drumul la ventilatoare. Postez pozele in cateva minute.
Azi, sambata m-am hotarat ca m-am saturat de frunze prin masina (unii din colegii mei care au logane nici nu recunosc ca le intra praf in masina, stiti voi... destepti dinastia no...).
Un alt coleg de al meu care are o lancia schimba o planetara, asa ca mi-am parcat masina langa a lui si am dat drumul la radio (in fagaras e un post de menale ). Am luat o bucata de carton, am pus-o pe gaura pe unde trage aerul si am luat amprenta, am taiat "frumos" cartonul (poate altii pot sa-l taie mai bine, eu nu ma prea pricep la nimic de obicei), dupa aceea am luat filtrul ala de hota si l-am capsat cu capsatorul pe carton.
De mentionat ca cartonul trebe sa fie cat mai strans (adica sa intre oarecum mai greu) pe marginea de tabla.
Asa si dupa aceea montati filtrul pe gura de aerisire. Nu am pus nici un lipici sau banda adeziva sau silicon.
Si gata! Dupa aceea am dat drumul la aer pe pozitia 4 si am vazut cum s-a facut filtrul concav din cauza absorbtiei, dar e ok pt ca-lam lasat un piculet mai larg ca sa pot sa trag cartonul pana la nivelul tablei.
Totul pare ok, bine montat si chestia ca nu costa nimik. M-a costat filtrul de hota 5 lei (2 bucati - mi-a ramas sa-mi schimb si la bucatarie la hota iar din filtrul inceput mai am de vre-o 5 filtre).
Cred ca mai elegant e daca aveam un cheder in loc de carton si iesea mai super, dar data viitoare cred ca fac asa, acum e ok.
Le-am terminat treaba la aia de la uzina dacia
De mentionat ca am facut curat la locul de munca!Attached Files- IMG_0628.JPG (97.3 KB, 1118 views)
- IMG_0629.JPG (135.5 KB, 1106 views)
- IMG_0638.JPG (107.1 KB, 1135 views)
- IMG_0639.JPG (140.6 KB, 1101 views)
- IMG_0640.JPG (165.9 KB, 990 views)
- IMG_0642.JPG (126.8 KB, 1013 views)
- IMG_0644.JPG (112.4 KB, 965 views)
- IMG_0647.JPG (115.4 KB, 1093 views)
- IMG_0648.JPG (115.9 KB, 1241 views)
- IMG_0650.JPG (97.3 KB, 1224 views)
- IMG_0652.JPG (144.6 KB, 1152 views)
- IMG_0656.JPG (106.2 KB, 1055 views)
Last edited by andrei; 3 November 2007, 22:03.
Comment
-
Daca vreti filtru de polen e un baiat care monteaza filtru de clio 3 si are anunt si aici pe forum de ceva timp,baiatul e din bucuresti.
Comment
-
Originally posted by cantiAm facut si eu un filtru ca sa nu-mi mai intre toate frunzzele si saci de praf in fata cand dau drumul la ventilatoare. Postez pozele in cateva minute.
Azi, sambata m-am hotarat ca m-am saturat de frunze prin masina (unii din colegii mei care au logane nici nu recunosc ca le intra praf in masina, stiti voi... destepti dinastia no...).
Un alt coleg de al meu care are o lancia schimba o planetara, asa ca mi-am parcat masina langa a lui si am dat drumul la radio (in fagaras e un post de menale ). Am luat o bucata de carton, am pus-o pe gaura pe unde trage aerul si am luat amprenta, am taiat "frumos" cartonul (poate altii pot sa-l taie mai bine, eu nu ma prea pricep la nimic de obicei), dupa aceea am luat filtrul ala de hota si l-am capsat cu capsatorul pe carton.
De mentionat ca cartonul trebe sa fie cat mai strans (adica sa intre oarecum mai greu) pe marginea de tabla.
Asa si dupa aceea montati filtrul pe gura de aerisire. Nu am pus nici un lipici sau banda adeziva sau silicon.
Si gata! Dupa aceea am dat drumul la aer pe pozitia 4 si am vazut cum s-a facut filtrul concav din cauza absorbtiei, dar e ok pt ca-lam lasat un piculet mai larg ca sa pot sa trag cartonul pana la nivelul tablei.
Totul pare ok, bine montat si chestia ca nu costa nimik. M-a costat filtrul de hota 5 lei (2 bucati - mi-a ramas sa-mi schimb si la bucatarie la hota iar din filtrul inceput mai am de vre-o 5 filtre).
Cred ca mai elegant e daca aveam un cheder in loc de carton si iesea mai super, dar data viitoare cred ca fac asa, acum e ok.
Le-am terminat treaba la aia de la uzina dacia
De mentionat ca am facut curat la locul de munca!"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Intrebare:de ce nu montati filtru de polen in habitaclu,acolo unde era prevazut sa se monteze din fabricatie,adica in locasul special amenajat la aeroterma???eu asa am procedat si e ok,mai ales ca se gasesc de cumparat filtre renault care merg montate la Logan.din pacate nu stiu sa atasez poze....
Comment
-
langa butonul de "post quick reply" ai "Go Advanced" ... dupa ce apesi pe el cauti in josul paginii "Manage Attachments" ... mai departe te descurci.
Comment
-
Poze filtru de polen
despre asta spuneam.il am montat din primavara si e excelent.cred ca e mai simplu de montat aici
foto 1-locasul aerotermei care trebuie decupat
foto 2-unelte de decupat plasticul
foto 3 -locasul dupa decupaj(atentie,ce se vede in stanga ca o plasa este vaporizatorul(mare atentie sa nu il atinge-ti la taiere ca e de rau
foto 4-filtrul introdus in locas
foto 5-vedere dinspre usa dreapta la nivelul picioarelor pasageruluiLast edited by cristi41; 9 November 2007, 18:54.
Comment
Comment