Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adica ce face acest carbon activ?
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Reduce mirosul (daca exista in exterior), dar la cat de "etans" e Loganul, nu e diferenta mare intre un filtru normal si unul cu carbon activ.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu stiu daca s-a mai scris, dar are cineva un cod de filtru de polen cu carbon activ, indiferent pe ce producator?

Comment

• Salut baieti,nu am citit postarile anterioare,dar am si eu o intrebare,eu din fabrica nu am avut filtru de polen,ce adaptari si modificari trebuie sa fac pentru a-mi achizitiona si monta un filtru de polen?Va multumesc baietii!

Comment

• Daca ai timp, gasesti AICI, ceea ce te intereseaza.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by vi_escu View Post
              Ba, esti de groaza! Pe un drum cu mult praf se opreste ventilatia si se deschid larg geamurile. Astfel se protejeaza filtrul

Este 40 lei, mama lui de filtru.
              Sincer sa fiu sunt surprins de aceasta metoda inedita, de a proteja filtru de polen; cred ca e chiar o noutate ideea de a proteja asa ceva.
              De ce trebuie sa-l protejezi cand el trebuie sa ne protejeze pe noi de praf si alte microparticole care ar putea ajunge in habitaclu?; adica deschid geamurile si inca larg, ca sa ce? sa intre tot praful in masina si sa-l inghit? Asta ca sa economisesc 40 de lei.
              Scuza-ma dar. asta e de pus in rama.

Comment

• Hmm...cred ca era o ironie......

Comment

• Am intrebat asta si mi s-a raspuns cu o ...intrebare, asa ca am considerat ca e util sa lamurim astfel de lucruri, nu sa ducem in eroare pe cineva, in legatura cu protejarea de praf a...filtrului.

Comment

• cea mai tare faza. am luat filtru de polen de la un service dacia cu 63 lei si montajul a fost 105 lei. traiasca service dacia. ps. era masina de la munca. la a mea mi-am facut singur decupajul. au scris la manopera 1,4 ore la montat filtru.cei mai tari.

Comment

• La manopera te "rup" cam toate service-urile din tara ... vorbesc in cunostinta de cauza si admit sa sunt si exceptii ... off topic ... eu am filtru montat sub stregatoare si mi se pare mai bun decat cel montat la aeroterma ... parerea mea :-)
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Deci, dupa ce am citit prin posturile voastre asa rapid, sa pun sau sa nu pun acest filtru sub bord?
                        Am un preferance din 2005 1.4mpi.
                        Iarna si in general in zilele ploioase, aerul care imi vine de afara va circula mai greu, nu?
                        Adica, intr-un sens e bine ca pui acest filtru ca scapi de praf si mizerie, dar pe de alta parte nu e bine ca iti da peste cap circulatia aerului. Eu tin mereu setat pe "aer de afara".

Comment

• Monteaza-ti acest filtru; avantajele sunt incomparabile cu asa zis-ul inconvenient, legat de reducerea debitului de aer spre habitaclu.

Comment

• Pune-l liniştit, nu vei avea nicio problemă cu circulaţia aerului în habitaclu, iar confortul, adică lipsa prafului în interior va fi pe măsură !

Comment

• m-ar interesa si pe mine cum pot sa scot filtrul de polen ca sa-l curat? am tot tras de el dar mi-e teama sa nu-l rup! daca ma poate ajuta cineva cu un sfat! multumesc mult !

Comment

• si eu sunt unul dintre cei care recomanda montarea unui filtru de polen chiar daca scade putin debitul de aer...eu pe langa asta mai am montate si conductele pentru incalzirea pasagerilor din spate dar pentru aia folosesc ventilatorul intr-o treapta superioara fata de cum il foloseam inainte montarii filtrului si al conductelor
                                alegerea e a voastra
                                live to ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google