If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fii atent aici: ai dreptare filtrul are o diferenta de 2-3 cm. el se va introduce pliandu-l putin ca sa incapa in lacasul acela, el se va deforma putin !!! Sa nu te sperii ca e flexibil si rezista. se impinge incet pana ajungi cu partea de sus aproape de margine, apoi fortezi putin partea de sus pana trece de pragul acela si de acolo totul va merge perfect. la sfarsit vezi ca in partea de jos are o clema care il va asigura sa nu iasa. bafta la montat!!!
Eu tare sunt curios cum puteti sa montati filtrul in partea de sus si in dreapta, ca mie nu imi incape mana acolo,am incercat si intrun final am reusit, dar nu stiu cat de bine am reusit sa il lipesc.Voi cum procedati?Cum e cel mai usor de montat filtrul?
Si mai am inca o intrebare: tot una e sa iti montezi filtrul la intrarea aerului(sub grilajul de sub capota) sau filtru de habitaclu?tot asa de bine se filtreaza aerul?
Si mai am inca o intrebare: tot una e sa iti montezi filtrul la intrarea aerului(sub grilajul de sub capota) sau filtru de habitaclu?Tot asa de bine se filtreaza aerul?
Da, e acelasi lucru. Numai ca pentru cel de sub grila stergatoarelor trebuie o prindere foarte buna, sa nu-l traga ventilatorul.
Aerul se filtreaza la fel cum se filtreaza cu cel de haitaclu, daca sub grila pui o bucata de filtru de hota, prins bine.
Multumita detaliilor lui Crisxx m-am incumetat si eu la un filtru de habitaclu(interior la aeroterma),in 30 de min am rezolvat cu 35 ron filtru de nisan cei de la reprezentanta nu auzisera decat de filtru de hota exterior ,deci nu o sa am pb la garantie. Rezultatul fFB se vede ca era de acolo.
M-am uitat ieri sub torpedou nde stiu ca vine filtrul de polen si as vrea cateva indicatii unde sa decupez exact pt ca as vrea sa-mi iau un filtru si sa-l montez.Am atasat o poza in care am incercuit cele 2 zone unde cred ca ar intra filtrul dar nu stiu sigur.Va-s ruga daca cineva care l-a montat poate sa-mi indice si mie unde vine exact: in poz 1 sau 2.Sau poate e undeva intre cele doua. Multumesc
Multam pt reply.Ce nelamurire mai am acum e cum tai...tai in interiorul ramei de plastic sau cu tot cu rama...pt ca nu vreau sa tai si sa fie prea mare spatiul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment