Originally posted by b45gao
View Post
Filtru polen
Collapse
X
-
-
Din ce am vazut in poze, pare sa fie ca cel de polen simplu dar tratat cu ceva praf de carbon (ca nu-mi explic altfel).
Cel cu carbon activ de care zicea si Andrei arata altfel. E stratificat si cu continut efectiv de carbune (carbon) filtrant nu doar impregnat in panza.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Gata, l-am montat. Decuparea plasticului am facut-o cu un cutit de vanatoare super bine ascutit ce a taiat perfect plasticul ala, care, oricum, e destul de moale. Mai greu a fost cu eliminarea prafului deja existent. Mai intai am sters galeriile din bord cu o carpa prinsa cu o sarma mai tare si se vede si din poze ca era nevoie, dupa care am acoperit gura de la admisia cu aer dinspre motor si am dat ventilatorul la 4 pana a suflat tot praful ramas pe acolo. Filtrul a intrat in acel locas foarte usor. Nu am observat o modificare vizibila a debitului de aer, nici macar la treapta 1. Revin intr-o luna cu opinii asupra functionarii ventilatorului si cu poze ale galeriilor din bord dupa perioada de functionare cu filtru.
Comment
-
Foarte util treadul ! Habar nu aveam de chestia asta cu filtrul !Si nu dadusem drumu la aeroterma ! (masina o am de 3 sapt) insa am facuto imediat dupa ce am citit cateva randuri si ...... Mam ingrozit de ce iesea din aeratoare !!! Concluzia - imi pun si eu filtru dar mai mult ca sigur o sa-l montez sub grila de la stergatoare chiar daca e mai greu stiu ca nu intra mizerii pe jumatate de canal (pana la filtrul de sub bord) !logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Atunci trebuie sa bricolezi tu un filtru, ca nu se poate pune acolo cel de praf/polen.
Comment
-
N-am o parere asa de buna despre filtrele Mann, dar in locul unor improvizatii sau a altor filtre no-name sunt bune si alea.
Comment
-
Acum am venit de la masina,m-au luat toti dracii pe sub bord,eu "mic",caldura mare,morcovu cat sfecla cu frunze cu tot de frica sa nu intep vaporizatorul,am taiat cu un cuter incalzindu-i lama cu o bricheta(initial era prevazut sambata taierea cu un pistol de lipit dar n-am mai avut rabdare) dar in final am izbutit sa-i montez un filtru mann,nu a scazut deloc fluxul de aer nici pe 1,dar totusi mi se pare pasla aia cam raruta,la renault o fi la fel.Per total deocamdata multumit.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Exact asta ziceam, filtrele Reanult sunt mai eficiente, materialul e mai "des".
Comment
-
Nu e diferenta chiar asa de mare, dar dupa parerea mea, cel de Renaut filtreaza mai bine praful.
Comment
-
Originally posted by nellusb View PostO intrebare pt ady_p. Ce sunt cele doua gauri din primele poze? Cumva gurile de ventilatie de pe bord?
Comment
Comment