Daca se scoate scaunul se sta mai bine.
Filtru polen
Collapse
X
-
-
N-am vrut sa ma apuc sa demontez si scaunul. Oricum m-am apucat cam tarziu, era pe la 8.30 intr-o seara, m-am chinuit cu o lanterna si o veioza dar era cam mic spatiu sa mai tin si becu prin preajma dar am vrut sa gat repede. Cel mai nasol e in partea de sus, am folosit un pistol de lipit iar apoi cu un cutit foarte bine ascutit am taiat surplusul de pe margini.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Filtru praf/polen de Clio III/Modus.
Comment
-
Originally posted by carcotashul View PostSalut, vreau sa va intreb si eu ca am sunat la un magazin de piese auto sa vad daca au filtru si m-au intrebat ce fel de motor si anu de fabricatie si chestii de genul, leam spus ca vreau filtru habitaclu de clio III. Cum trebuie sa cer ?
Comment
-
Si daca mai iei si filtru impregnat cu carbon ce are capacul negru ... Cu greu se poate prinde cineva ;) .
Comment
-
Notiunea de filtru de habitaclu apare si in manualul de reparatii Logan; este descris explicit locul unde se afla filtrul deci la modificare constructiva nu intri: ai scos capacul si ai montat un filtru de habitaclu in locul prevazut de manualul de reparatii Logan.
stati linistiti ca nu va face nimeni scandal pentru el ...
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment