Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu-mi dau seama ce este asa de greu de ajuns acolo... scaune rabatate, date jos, pozitii contorsionate... eu am 1.90 si vreo 100 kg si in 15-20 min n-am avut ce face. din lateral, fara lanterna, etc. Doar cu un cutter si multa grija. Si am montat vreo 8-9 pana acum. Prima oara e mai interesant...
    GL-22-TOF

Comment

• Sunt nou pe forum, desi il urmaresc de multisor. Am parcurs tot threadul si .. as vrea sa ma ajutati sa trag niste concluzii.
      Am logan ph2. Din cate am citit, nu e inca sigur tipul filtrului de habitaclu pentru modelul de aeroterma care vine pe masina. Asta si, faptul ca as vrea sa "tai raul de la radacina", ma face sa inclin spre un filtru artizanal, montat la intrarile de aerisire de sub stergatoare. Asa, praful si frunzulitele nu mai ajung neam in sistemul de ventilatie.
      Ce credeti ca e mai bun ca material pentru filtru ? filtru de aspirator sau de hota ? inclin spre cel de hota ( poate ma scapa si de mirosuri, macar intr-o oarecare masura). Filtreaza si praful ?
      Ce impact are solutia asta asupra debitului de aer ? eu merg mereu cu treapta 1 de ventilatie, pentru degivrare mai ales. O sa fie insuficienta ? In momentul de fata, e cea mai ok solutie, avand in vedere ca pe treapta 1, aeroterma e silentioasa
      Multumesc anticipat
      In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

• Originally posted by Dragos_TDI View Post
        filtre: Mann CU1829; Zero WZ 1480; Tecnocar E411;Orione S1561; Orione S261 (carbon); Tecneco 2009; Valeo 698753;Jakoparts J1341015
        @razv.an : modelele de filtru de polen de mai sus sunt cele care se potrivesc la logan pentru a fi montate sub bord in zona picioarelor pasagerului din dreapta. Vezi ca este pe forum un tutorial (facut de Cristi _xp, daca nu ma insel) si mai multe fotografii si explicatii despre montaj. Asta in cazul in care obtezi pentru filtru standard (ceea ce iti va usura munca la schimbarea periodica a acestuia). Daca vrei sa confectionezi tu unul pe care sa-l montezi sub stergatoare sunt explicatii pe care cred ca le-ai vazut chiar pe acest thread.
        It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• pentru ce este vaporizatorul ala si ce se intampla daca il ciupesti eu am filtru de 1 an si nu cred ca lam atins la taiere cu toate ca am folosit si o bormasina sa dau gauri in plastic sa pot sa bag cuteru

Comment

• Originally posted by gabinicu77 View Post
            Vezi ca este pe forum un tutorial (facut de Cristi _xp, daca nu ma insel) si mai multe fotografii si explicatii despre montaj.
            Te inseli
            Acela e "compus" de @crististreulea; aici e filmuletul

@ danny_finutzu...Vaporizatorul e..."kestia" de nu o mai ai, rece nu mai e in masina, vara, deci
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Da, ca bine zici. Ii luam omului drepturile de autor.
              It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• Azi mi-am montat filtrul de polen!
                Timp lucru 30-40 min!
                Pozitie putin incomoda (dar oricum nu ca Streulea sau sa demontez scaunul)!
                Rezultat ...criminal!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Miam montat si eu filtru polen,am dat scaunul jos ca asa ma chinuiam si lam dat in 2 minute jos
                  Rezultate praful nu mai sta pe bord,se diminueaza putin fluxul de aer si cam atat in mare proportie sunt multumit

Comment

• Pe ph2 a montat cineva? Daca da sa ne dea detalii.... sunt interesat!
                    Intalniri Logan Club Constanta:
                    In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                    Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• cine ma poate ajuta cu informatia ce model de filtru de polen sa pun pe Logan PH2 ? Astept raspunsurile aici sau pe PM. Multumesc!
                      Last edited by Zsolt; 13 March 2009, 13:13.
                      Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• O sa icerc eu sambata cred. L-am ridicat de la posta insa am putina trteaba azi.

Comment

• Ce filtru ai ales? Valeo sau altul?
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• sa nu se spui detalii de montare etc.... asteptam
                            Intalniri Logan Club Constanta:
                            In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                            Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• oricum cred k e la fel ca la loganu vechi ,sistemul de climatizare e acelasi ,din ce am inteles eu ,se decupeaza o bucata de akolo cu ceva incins de preferat un varf ascutit si se pune filtru ,eu cel putin asa am auzit cand mi s-a sugerat asa ca sa incerc sa scot telecomanda din aeroterma,n-am reusit inca )

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                Ce filtru ai ales? Valeo sau altul?
                                Filtrul e trimis de Tudor B. o sa pun o poza mai tarziu putin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google