Nu-mi dau seama ce este asa de greu de ajuns acolo... scaune rabatate, date jos, pozitii contorsionate... eu am 1.90 si vreo 100 kg si in 15-20 min n-am avut ce face. din lateral, fara lanterna, etc. Doar cu un cutter si multa grija. Si am montat vreo 8-9 pana acum. Prima oara e mai interesant...
Filtru polen
Collapse
X
-
Sunt nou pe forum, desi il urmaresc de multisor. Am parcurs tot threadul si .. as vrea sa ma ajutati sa trag niste concluzii.
Am logan ph2. Din cate am citit, nu e inca sigur tipul filtrului de habitaclu pentru modelul de aeroterma care vine pe masina. Asta si, faptul ca as vrea sa "tai raul de la radacina", ma face sa inclin spre un filtru artizanal, montat la intrarile de aerisire de sub stergatoare. Asa, praful si frunzulitele nu mai ajung neam in sistemul de ventilatie.
Ce credeti ca e mai bun ca material pentru filtru ? filtru de aspirator sau de hota ? inclin spre cel de hota ( poate ma scapa si de mirosuri, macar intr-o oarecare masura). Filtreaza si praful ?
Ce impact are solutia asta asupra debitului de aer ? eu merg mereu cu treapta 1 de ventilatie, pentru degivrare mai ales. O sa fie insuficienta ? In momentul de fata, e cea mai ok solutie, avand in vedere ca pe treapta 1, aeroterma e silentioasa
Multumesc anticipatIn Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere
Comment
-
Originally posted by Dragos_TDI View Postfiltre: Mann CU1829; Zero WZ 1480; Tecnocar E411;Orione S1561; Orione S261 (carbon); Tecneco 2009; Valeo 698753;Jakoparts J1341015It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Originally posted by gabinicu77 View PostVezi ca este pe forum un tutorial (facut de Cristi _xp, daca nu ma insel) si mai multe fotografii si explicatii despre montaj.
Acela e "compus" de @crististreulea; aici e filmuletul
@ danny_finutzu...Vaporizatorul e..."kestia" de nu o mai ai, rece nu mai e in masina, vara, deciLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Azi mi-am montat filtrul de polen!
Timp lucru 30-40 min!
Pozitie putin incomoda (dar oricum nu ca Streulea sau sa demontez scaunul)!
Rezultat ...criminal!
Comment
-
Ce filtru ai ales? Valeo sau altul?
Comment
-
oricum cred k e la fel ca la loganu vechi ,sistemul de climatizare e acelasi ,din ce am inteles eu ,se decupeaza o bucata de akolo cu ceva incins de preferat un varf ascutit si se pune filtru ,eu cel putin asa am auzit cand mi s-a sugerat asa ca sa incerc sa scot telecomanda din aeroterma,n-am reusit inca )
Comment
Comment