Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si poza promisa
    Attached Files

Comment

• "Zero Polution" e foarte ok filtru, il recomand
      sigpic

Comment

• salutare eu cred ca este acelasi ce la ph1 nu cred ca au schimbat si instalatia de climatizare
        Powered by LSS
        http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• eu am comandat un filtru cu carbon in acelasi sens,este vreo diferenta intre cel de polen din imaginea de mai sus si cel de carbon?
          nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

• gata azi ma duc si eu sa cumpar filtru sa vad unde gasesc la noi si o sal montez ced ca usor din cate am vazut pe forum eu am varianta simpla a loganului cred ca nu are vaporizator

salut baieti gata am rezolvato pe tanti eam pus si eu filtru se numeste purflux si am dat pe el 34 ronde montat lam montat eu foarte usor si la taiata intrat usor gata sai pun si nitel parfum si bice cailor va multumesc pentru sfaturile care leam gasit pe sait
            Last edited by stefano xlf; 28 March 2009, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by danielliviu View Post
              Nu-mi dau seama ce este asa de greu de ajuns acolo... scaune rabatate, date jos, pozitii contorsionate... eu am 1.90 si vreo 100 kg si in 15-20 min n-am avut ce face. din lateral, fara lanterna, etc. Doar cu un cutter si multa grija. Si am montat vreo 8-9 pana acum. Prima oara e mai interesant...
              Salut, vad ca esti din galati, zi si mie terog frumos de unde as putea sa cum par un filtru de habitaclu bun(eventual cu carbon) in galati.

Comment

• Ai putea sa cumperi de la un dealer Renault/Nissan sau de la un magazin de piese.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Neatza, Am reusit si eu aseara sa imi montez filtru de polen. Am cumparat filtru cu carbon de la bosh car service 70RON, m-am chinuit vreo 1h sa decupez acel plastic...apoi m-am mai chinuit cateva minute sa curat vaporizatorul ca era plin de par, pene, frunze, insecte si mult praf(eu folesec mereu aeroterma, ACul). Azi o sa mai insist cu o periuta de tinti ca nu imi ajungea mana pana in capat. Poate imi dati voi niste idei mai bune cum as putea sa curat vaporizatorul fara sa desfac tot bordul. Deocamdata pare o investitie buna acel filtru, imi pare rau ca nu lam montat de cand era masina noua ca nu ma mai chinuiam acum sa il curat.

Comment

• Salutare!! am decupat si eu locasu pentru filtru de polen, dar nu intra deloc. Am vazut ca este mai lat in inaltime cu 3 cm. Am incercat sa-l introduc la locul lui dar nu a mers. Am cumparat un filtru polen cu carbon activ. Poate sa-mi dea cineva idei cum se poate in final pune filtru. Am citit pe forum ca foarte multi au pus asemenea filtru pe logan. Are o anumita tehnica de a fi pus inauntru??

astept un raspuns!!

Comment

• Uite aici: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...34&postcount=1 (pe la minutul 2.30-2.50).
                      Si inca ceva: frumos ar fi fost sa fi spus ceva de genul: "Multumesc anticipat". "Astept un raspuns", cu semnul exclamarii este imperativ, nici un coleg nu e obligat la asta
                      Cu placere, @robhegyi
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• La asa o cerere imperativa, raspunsul era: "ia un ciocan mai mare!"
                        @ Flipper: Cea mai buna solutie este intai sa aspiri locul, si dupa aceea sa sufli instalatia de clima cu un pistol de aer comprimat. In final da drumul la aeroterma cu viteza 4, comutand pe toate directiile. Daca nu esti multumit, repeta inca o data secventa.
                        Last edited by detail; 5 April 2009, 23:50.

Comment

• Originally posted by robhegyi View Post
                          Salutare!! am decupat si eu locasu pentru filtru de polen, dar nu intra deloc. Am vazut ca este mai lat in inaltime cu 3 cm. Am incercat sa-l introduc la locul lui dar nu a mers. Am cumparat un filtru polen cu carbon activ. Poate sa-mi dea cineva idei cum se poate in final pune filtru. Am citit pe forum ca foarte multi au pus asemenea filtru pe logan. Are o anumita tehnica de a fi pus inauntru??

astept un raspuns!!
                          Mai intai bagi filtrul unpic indoind marginile de plastic(cu incredere ca sunt flexibile si nu se rup). Apoi impingi partea de sus a filtrului pana intra complet, apoi si cea de jos. Filtrul are pe capac in partea de jos o ureche cu care se fixeaza prin presare de buza locasului. Impingi filtru jos mai tare pana acea ureche trece de buza locasului. Daca nu impingi filtru calumea o sa ai scapari de aer pe langa el. Cam asta e tot spor la treaba!

Comment

• Salut!! multumesc pentru cei care mi-au dat un raspuns.

spoar la treaba, Robert

Comment

• Vedeti aici: http://www.forum-auto.com/marques/da...jet245-280.htm , cum trebuie decupat pt ph2

Comment

• Azi am montat si eu filtrul grosier de sub stergatoare,e mai usor de montat cu mecanismul stergatoarelor dat jos(10min)dureaza, si trei chei fixe(24,13,10).Tot azi am dat si comanda de filtru de polen.Multumesc tuturor care au dat un ajutor pe acest forum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google