Ieri a sosit filtrul de carbon (50ron) m-am inarmat cu un cutter si o lanterna ,am luat pozitia lui Cristi Streulea si in 15min gata decupatura.In locasul decupat erau frunze si praf adunate selectiv in 3 ani.Ptr a vizualiza mai bine folositi o camera foto ,ea incape mai bine acolo.Indicatiile voastre mi-au fost de mare ajutor si va multumesc iar cei care nu au facut-o pina acum ,curaj merita efortul ptr aer curat in masina.Si inca ceva,cred ca putin burete de etansare subtire (geamuri) ar etansa perfect fitrul.
Filtru polen
Collapse
X
-
Originally posted by giugiuc View PostAzi am montat si eu filtrul grosier de sub stergatoare,e mai usor de montat cu mecanismul stergatoarelor dat jos(10min)dureaza, si trei chei fixe(24,13,10).Tot azi am dat si comanda de filtru de polen.Multumesc tuturor care au dat un ajutor pe acest forum.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu exista asa ceva de cumparat. Ala se confectioneaza de fiecare, daca vrea neaparat.
Comment
-
a zis andrei putin mai sus ca nu exista... acum, avand filtru de polen nu stiu ce se intampla cu toate frunzele, acele de brad, florile de soc, unde se depoziteaza? si cum pot curati instalatia dupa un timp?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Dupa cum spuneam, nu exista asa ceva pentru ca nu a fost prevazut filtru acolo, ci in locasul special.
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Posta zis andrei putin mai sus ca nu exista... acum, avand filtru de polen nu stiu ce se intampla cu toate frunzele, acele de brad, florile de soc, unde se depoziteaza? si cum pot curati instalatia dupa un timp?
Ca sa cureti, scoti filtrul si bagi un aspirator in locasul filtrului.
Comment
-
mersi. vazusem niste poze pe un forum concurent unde am vazut ca ai postat si tu, dar era clio 3 daca nu ma insel, si din poze mi-am imaginat ca se aduna acolo, adica se vede cum vine aerul de sus ca sa zic asa, dar nu stiam la logan cum e, ca eu m-am uitat la mine cand am pus filtrul, dar in afara de intuneric nu am vazut nimic, nici macar bau bau nu era acolo. mersi pentru raspunsDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
La clio 3 problemele sunt mai mari, exista filtru, dar elicopterele si noroiul se strang sus, obtureaza scurgerea apei din compartimentul de sub stergatoare, am gasit motorul de la stergatoare complet imersat...cand incepuse deja sa picure apa in habitaclu!
Asa ca mai bine sa scoti din aeroterma ca la Logan.
Ca o "curiozitate", aeroterma de clio3 este identica cu cea de Logan, dar are filtru din fabrica. Asa am ajuns sa pun filtru pe primul Logan in 2006, aveam deja clio si am observat "asemanarea" Pe vremea aia pe forum se puneau doar plase de tantari....Last edited by detail; 12 April 2009, 20:23.
Comment
-
Garantia?
Politica celor de la Dacia este din cate inteleg sa nu accepte modificarile adusa masinii. Cum afecteaza montarea filtrului de polen Garantia. am garantie 4 ani la " bi-biu".
Politica celor de la Dacia este din cate inteleg sa nu accepte modificarile aduse masinii. Cum afecteaza montarea filtrului de polen Garantia. am garantie 4 ani la " bi-biu".
Comment
-
Nu o sa-ti mai dea garantie la aerotermna insa restul masinii ramane in garantie. Oricum garantia asta e mai mult pe hirtie ca daca ti se strica ceva o sa faca tot posibilul sa te scoata pe tine vinovat tind cont ca "marii experti" vor acorda garantia numai daca se constata ca intradevar defectiunea sa produs in urma unui defect de fabricatie.
Comment
-
Ieri am montat filtru habitaclu pe al meu logan PH2.
Cateva poze
Comment
Comment