Nu inteleg de ce trebuie sa pirdem garantia la o aeroterma care are prevazut acel locas pt.filtru.La dealer a incercat cineva sa il monteze sau nu s-or baga?
Filtru polen
Collapse
X
-
Nu se poate monta la dealer.
Comment
-
nu se poate ca nu vor. si cu garantia, daca se pierde, e cea mai mare idiotenie, scuzati-ma. oricum pe mine ma doare undeva de garantie, ca n-am inebunit sa imi rezolv la dealer toate probleme, ca nu ma dau banii afara din casa. dar nu tai fire, nu faci legaturi improvizate, tai o amarata bucata de plastic. e chiar penibil.
@alex86: felicitari. o sa simti acum diferenta. foarte bine ca te-ai gandit sa faci poze si le-ai si postat aici, ca sa nu mai aibe dubii altii.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Vă salut!
După parcurgerea celor 22 de pagini din acest thread, am decis să mă "aventurez" în montarea unui filtru de polen, făcut acasă din filtru de hotă din carbon si filtru de praf de aspirator (pe care am de gând să îl montez în zona de sub ștergătoare) si a altui filtru de habitaclu doar din filtru de hota din carbon.
În luarea acestei decizii am ținut cont de prețul relativ scăzut a materialelor necesare și de asigurarea unei izolări cât mai eficientă de mirosurile provenite din mediul exterior.
Mulțumiri tuturor care au pus poze și au avut bunăvoința să explice detaliat toți pașii necesari.
Singura nelămurire care o am dupa parcurgerea thread-ului este dacă filtru de habitaclu are aceleași dimensiuni ca cel care montează sub ștergătoare.
Vă mulțumesc pentru răspuns și îmi cer scuze dacă această informație era deja prezentă.
Numai bine!Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului. [Zig Ziglar]
Comment
-
@zlate58: In multe orase din tara nu exista nici un dealer care sa monteze asa ceva, enumar cateva: Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti si multe altele. Nu neg ca ar exista cativa dealeri care fac montajul, dar sunt putini, nu formeaza majoritatea.
Comment
-
Filtrul de Slz nu are capac de inchidere, puneti in locasul filtrului filtru de Clio 3. Atasat vedeti filtrul de slz, care nu e bun de nimic pe LoganAttached Files
Comment
-
Ok, oricum aveam de gând să improvizez eu, dar nu știu dimensiunile pentru cel de habitaclu. La ăla de sub ștergătoare am înțeles că are 20x10, dar celălalt? Ms.Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului. [Zig Ziglar]
Comment
Comment