Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ati cumparat-o! ce mai contaeza acum?!

Originally posted by Macs
    Eu am luat preturile de catalog, nu am luat in calcul si ofertele de orice fel.
    In orice caz, Opel e cu cateva clase mai sus fata de Dacia din toate punctele de vedere... poate mai putin al fiabilitatii.
    O rugaminte si sugestie : pastrati-va la subiectul de fata; cred ca scopul e sa gasim solutii referitor praf/mizerii in habitaclu; sunt cateva sute mii de Loganuri fara filtru de polen.
    F. bine daca se monteaza din fabrica in acelasi pret; sau ca are opelu' care s-o fi decis sa discounteze agresiv pe prafu' asta , ceea ce iarasi f bine! ; dar pentru ei subiectul nu exista...

daca o tinem tot asa : pai sa-i puna filtru, si stergator cu temporizare reglabila/ stergere la stropire+ senzor de ploaie + 8 airbag-uri + cruise control + cutie automata + ESP + incalzire in scaun + directie asistata electric + stergator pe spate + senzor parcare, etc, dar : sa nu treaca de 9000 Euro in varianta decapotabila de 170cp! Mie personal mi-a trebuit f putin sa ma prind (INAINTE DE A-L CUMPARA) ca loganu' nu-i ca mercedesu'/toyota/opel/etc ... dar DUPA CE L-AM LUAT spunca isi merita cei 9000 Euro(fara filtru)...la fel cum si cea de 17k Euro (cu filtru) pe care o am si-i merita...
    Sa le stapaniti sanatosi asa cum sunt ! + eventualele imbunatirile de pe forum!

Comment

• Pai s'a cam raspuns pana acum ce era legat de filtrul de habitaclu (rol, montare etc.). Acum ne mai plictiseam si noi (era legat tot de filtru... costuri, alea alea).
      Last edited by Macs; 6 October 2009, 11:44.
      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Exact,exact.Tot de filtru tine.)

Comment

• sunt din BT,si aici se gasesc filtre de polen pentru LOGAN

Comment

• Am fost zilele trecute in service Dacia cu un prieten pentru revizie! Stupoare, am vazut 2 Logan PH2 cu bordul dat jos si instalatia de A/C demontata. Am intrebat de curiozitate ce e cu ele si mi-au spus ca au vaporizatorul inbacsit cu mizerie... Cat de curand poate pun si eu un filtru de habitaclu!

Comment

• Fitrul de praf montat sub grila de plastic

Unora le vin idei ciudate si, in acelasi timp utile si interesante
              Attached Files

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                De unde stii?
                acum o luna si jumatate un prieten si luat laureat 1.6 16v si mam uitat sa vad daca are sau tre sa il montez eu si surpriza avea

Comment

• Originally posted by ady62 View Post
                  Unora le vin idei ciudate si, in acelasi timp utile si interesante
                  Pare interesant, o mica observatie am: materialul acela nu cumva ingreuneaza munca grupului ventilator din habitaclu ?...daca a facut/face cineva experimentul, il rog sa isi expuna impresiile.
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

• Salutare,

Am gasit in Auchan , si in Cora filtre de habitaclu pentru Dacia Logan, facute la Buzau.Au si instructiuni de montaj (taiat capac etc), si pretul este de 20 ron.Initial montasem si eu sub capota o pazla cu plasa de inox, dar numai in partea cu vasul de lichid pentru parbriz, iar pe partea cu soferul am colantat gaurile cu colant negru mat.

Salutare,

Am gasit in Auchan , si in Cora filtre de habitaclu pentru Dacia Logan, facute la Buzau.Au si instructiuni de montaj (taiat capac etc), si pretul este de 20 ron.Initial montasem si eu sub capota o pazla cu plasa de inox, dar numai in partea cu vasul de lichid pentru parbriz, iar pe partea cu soferul am colantat gaurile cu colant negru mat.
                    Last edited by cosmindan; 22 October 2009, 21:43. Reason: Automerged Doublepost
                    real power..... diesel power by

Comment

• varianta cealalta cu decupatu in aeroterma nu mai este buna sau nu da randament mai bun ca aceasta varianta . ma gandesc ca la ploi mai ciudate cu vant si ceva viteza acel filtru de polen se poate uda iar cu nitel praf se va face ca o prelata adica putin impermeabila la aer si atunci e nasol tare ca e mai mult de munca pentru inlocuit decat la varianta veche .

Comment

• Astuparea completa

tataieb12 pare cea mai ok alegere

............. Glumeam
                        Attached Files

Comment

• Salutari , domnul grecu george are dreptate. Am achizitionat recent un Ph2 , Laureate 1.5 dci(85cp) si are filtru de polen montat.

Comment

• Pune poze sa vedem si noi.

Comment

• Am facut 2 poze , trebuia sa le fac de la distanta pentru persoanele mai sceptice . Nu am nici un motiv sa va mint .
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google