Originally posted by andrei
Filtru polen
Collapse
X
-
Da, iar daca e foarte deasa scapi intr-un procent mic si de praf.
Comment
-
De exemplu daca pui filtrul de Clio III/Modus o sa fie un debit de aer simtitor mai mic. Treapta 1 nu prea o sa o mai folosesti pentru a abia simti ca intra aer. De-abia pe treapta 2 intra suficient aer.
Comment
-
Montaj filtru habitaclu
Originally posted by virtualmansorinpoze man poze
Comment
-
In primul rand, ala nu este filtru de polen/praf. Ala e pur si simplu filtrul de habitaclu care ar trebui sa il aiba toate masinile cu AC. In al doilea rand, titlul topicului trebuie schimbat.
Comment
-
Originally posted by andreiIn primul rand, ala nu este filtru de polen/praf. Ala e pur si simplu filtrul de habitaclu care ar trebui sa il aiba toate masinile cu AC. In al doilea rand, titlul topicului trebuie schimbat.
si care ar diferenta pentru tine?-Foarte constructiva discutia!
``titlul topicului trebuie schimbat``sa-l schimbe cine l-a pus aici!
Eu l-am pus acolo unde el a fost cerut ,( pentru ca nu a fost respectata procedura!)
Comment
-
Revin cu urmatoarele:dupa aproximativ 1000 de km parcursi,majoritatea prin Bucuresti,am scos filtrul de polen/praf sa vad cum se prezinta...m-am ingrozit!era negru si plin de praf si de frunze uscate....l-am aspirat si e ok.Acum mi-am dat seama de cat de util este! RECOMAND LA TOTI : Montati-va filtru,nu stati pe ganduri!!!
Comment
-
Originally posted by crisxxRevin cu urmatoarele:dupa aproximativ 1000 de km parcursi,majoritatea prin Bucuresti,am scos filtrul de polen/praf sa vad cum se prezinta...m-am ingrozit!era negru si plin de praf si de frunze uscate....l-am aspirat si e ok.Acum mi-am dat seama de cat de util este! RECOMAND LA TOTI : Montati-va filtru,nu stati pe ganduri!!!
Am pus si eu de curand, am facut revizia de 1 an si la reprezentant mi-a propus montare filtru polen si l-am luat pe loc. O sa-l scot mai incolo sa vad ce a stransCsB
Ambition 1.6 MPI
Comment
-
Originally posted by ake 11si care ar diferenta pentru tine?
Comment
-
Originally posted by andreiDiferenta este ca filtrul de praf/polen este montat sub grila de plastic, iar filtrul de habitaclu este montat sub bord.
Da da da , inteleg acum.......De aia Laguna II si Megane II au filtru de habitaclu , iar Scenic II , Clio II , si Solenza au filtru de polen.
denumirea e data de locul de amplasare si nu de rolul lui!?Hm...
Comment
Comment