Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atunci "injinerii aia" au o problema!

Comment

• Clar au o problema, am ph1 si un prieten are ph2. Amandoi am montat in aceeasi zi acelasi tip de filtru.
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Am si eu o intrebare pt cei care au montat filtru de polen. aveti idee daca iarna il scot din locatie de unde este decupat se intampla ceva??? Daca ramane spatiul gol acolo???alte lucruri negative exista la el??? Vreau sa-mi montez si filtru pt masina mea. cei care se pricep si au montat cateva bucati si au idee despre ce e vb mar interesa si pe mine pretul pe care il cereti l-a montat??? doar manopera cu filtrul vin eu.

Comment

• manopera este vreo 15 lei, iar daca scoti filtrul si nu il mai bagi la loc, pe acolo scapa tot aerul care il baga ventilatorul in habitaclu.
          sigpic

Comment

• ieri dupa indelungi cautari si documentari am reusit si eu de am pus filtru pe masina mea si ma felicit pentru alegerea facuta AM SCAPAT DE PRAF

Comment

• Felicitari, si eu am avut dubii pana l-am montat!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Filtrul este foarte util, il am de aproximativ 2 ani, si sunt multumit. Am scapat cel putin partial de frunze, ganganii, si alte alea care invadau spatiul mai ales vara si toamna. Ca o observatie personala, am avut si filtru de carbon, si normal de hartie, cel de hartie este mai bun pentru ca este mai maleabil, si se incadreaza mai bine in spatiul aerotermei, scapand mai putin fata de cel de carbon, care este mai tare si raman spatii intre el si peretele aerotermei. Recomand.

Comment

• Ai dreptate.

Comment

• Originally posted by MARIUS_BR View Post
                    Filtrul este foarte util, il am de aproximativ 2 ani, si sunt multumit. Am scapat cel putin partial de frunze, ganganii, si alte alea care invadau spatiul mai ales vara si toamna. Ca o observatie personala, am avut si filtru de carbon, si normal de hartie, cel de hartie este mai bun pentru ca este mai maleabil, si se incadreaza mai bine in spatiul aerotermei, scapand mai putin fata de cel de carbon, care este mai tare si raman spatii intre el si peretele aerotermei. Recomand.
                    deci inca un minus celui de carbon....

Comment

• o intrebare pentru cei care care au achizitionat recent un logan. are din fabrica filtru polen? Loganul meu este produs dupa data de 27 ianuarie anul acesta si are din fabrica acest filtru.
                      Eu beau sigpic

Comment

• esti norocos ca ai filtru sau altii care au decupat locul acela din fabrica dar altii printre care sunt si eu nu am avut si asa ca ne-am chinuit sa-l montam.Dar a mertitat tot efortul si mentionez ca totusi dupa m0ontarea filtrului de polen tot mai am particule de praf pe bord.

Comment

• E si tu acum...te crezi in spatiu.Las' ca putine "particule"de praf nu strica.
                          Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• E si normal sa mai apara praf!

Comment

• Originally posted by 07hzp View Post
                              o intrebare pentru cei care care au achizitionat recent un logan. are din fabrica filtru polen? Loganul meu este produs dupa data de 27 ianuarie anul acesta si are din fabrica acest filtru.
                              ce model este? eu am laureat din 26 martie 2010, dar inca nu am verificat
                              Nu-i bai...

Comment

• Eu tot Laureat am, fabricat in decembrie 2009 si are filtru de polen

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google