Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tare ma indoiesc ca are filtru de polen.Si a mea e tot din decembrie 2009.Si nu scrie nicaieri ca ar avea.

Comment

• Pai uita-te...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Originally posted by sweetboy89 View Post
        ce model este? eu am laureat din 26 martie 2010, dar inca nu am verificat
        Laureat iesit de pe banda in 22.02.2010. in 24.02.2010 a ajuns in curtea dealerului. am intrat in posesia lui in 18.03.2010 dupa ce au fost avizate voucherele de catre administratia fondului pentru mediu. am avut curiozitatea sa verific cu mare atentie acest aspect, dupa ce un coleg forumist a mentionat ca la livrarea masinii ia fost adus la cunostiinta de prezenta acestui filtru.
        eu l-am desfacut si am avut surpriza sa vad ca si-a facut treaba(in aproximativ o luna), a adunat ceva praf si bucati mici de petale si frunze.
        Eu beau sigpic

Comment

• Originally posted by aggressive View Post
          Tare ma indoiesc ca are filtru de polen.Si a mea e tot din decembrie 2009.Si nu scrie nicaieri ca ar avea.
          Nici la mine nu scrie undeva ca ar avea (sau ar trebui sa aiba) filtru de polen, dar are...

Comment

• L-am intrebat saptamana trecuta pe dealer daca masinile din dec. 2009 ca si a mea (Laureate) au venit echipate cu filtru de polen sau nu. Raspunsul a fost scurt: NU .

Comment

• pun la alea de top la aastea mai chele nu pun

Comment

• Presige iulie 2009 și nu are filtru trebue să-mi pun eu!

Comment

• Puneti-va ca merita!
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• la loganurile astea noi, din 2009 incoace exista lacasul pentru filtru dar e "sudat" sau la intrarea in gaura e un capac pe care il dai jos, bagi filtru si apoi pui capacul la loc?

Comment

• Lamuriti ma cu o chestie,filtru care se monteaza sub grila de plastic la intrarea pe admisia de aer in aeroterma se gasete pe undeva sau doar home made.
                      Daca stie cineva unde pot gasi, un link ar fi foarte folositor,repet nu vreau filtru de habitaclu.
                      Am pus o poza ca sa nu se faca confuzie cu cel de habitaclu.
                      Mai jos locul unde se monteaza filtrul pe care il doresc.
                      Attached Files

Comment

• locul pentru filtru este inca de la modelul 2005, dar ne decupat

Comment

• @crull, filtrul respectiv e home made. Spor la treaba si sa ne arati si noua cum ti'a iesit.
                          I don't ride low, I fly high...

Comment

• Deci ma apuc de treaba.
                            Totusi intrun tutorial de pe acest topic pare ceva mai mult decat home made,are acel filtru un cheder de cauciuc.Daca este asa atunci ce fel de cheder se potriveste.
                            Attached Files

Comment

• Eu am cumparat un filtru de pus sub stregatoare, dar nu este ca cel din PDF-ul de mai sus ... are doar banda dublu adeziva si cred ca nu l-am prins chiar asa cum scrie in instructiunile respective ... am renuntat la cel din interior deoarece nu mi s-a parut ideal si aveam ochii rosii mai tot timpul, plus praf ... intr-o zi ma voi ocupa si de remontarea acestui filtru ... numai bine :-)
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• De la ce aveai ochii rosii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google