Tare ma indoiesc ca are filtru de polen.Si a mea e tot din decembrie 2009.Si nu scrie nicaieri ca ar avea.
Filtru polen
Collapse
X
-
Originally posted by sweetboy89 View Postce model este? eu am laureat din 26 martie 2010, dar inca nu am verificat
eu l-am desfacut si am avut surpriza sa vad ca si-a facut treaba(in aproximativ o luna), a adunat ceva praf si bucati mici de petale si frunze.Eu beau sigpic
Comment
-
Lamuriti ma cu o chestie,filtru care se monteaza sub grila de plastic la intrarea pe admisia de aer in aeroterma se gasete pe undeva sau doar home made.
Daca stie cineva unde pot gasi, un link ar fi foarte folositor,repet nu vreau filtru de habitaclu.
Am pus o poza ca sa nu se faca confuzie cu cel de habitaclu.
Mai jos locul unde se monteaza filtrul pe care il doresc.Attached Files
Comment
-
Deci ma apuc de treaba.
Totusi intrun tutorial de pe acest topic pare ceva mai mult decat home made,are acel filtru un cheder de cauciuc.Daca este asa atunci ce fel de cheder se potriveste.
Comment
-
Eu am cumparat un filtru de pus sub stregatoare, dar nu este ca cel din PDF-ul de mai sus ... are doar banda dublu adeziva si cred ca nu l-am prins chiar asa cum scrie in instructiunile respective ... am renuntat la cel din interior deoarece nu mi s-a parut ideal si aveam ochii rosii mai tot timpul, plus praf ... intr-o zi ma voi ocupa si de remontarea acestui filtru ... numai bine :-)
Comment
Comment