Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci a tau are sigur filtru montat din fabrica?!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Are sigur, am verificat.L-am scos c-am 4 cm in afara, dupa care l-am bagat inapoi.In partea de jos are o clapeta, o ridici putin in sus dupa care tragi de filtru si iese afara.

Comment

• Bine ca si-au dat si ei seama ca este un lucru de care era nevoie.La mine cand dadeam drumul la ventilator trebuia sa deschid toate geamurile sa zboare frunzele din instalatie.Apoi inchideam geamurile si totul era ok! Acum de cand am filtrul habitaclu,nu mai deschid geamurile si nici nu se mai umple bordul de praf si alte dracii!A mea e din mai 2005 -1,6mpi full.Pe vremea aia...nu se stia de filtru interior!
        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• Si eu am vazut la 1.4 Laureat filtru de polen montat din fabrica, masina e luata anul asta.

Comment

• Macar bine ca si-au dat seama ca trebuie montat!!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• si laureatul(1.4MPI) meu a venit cu filtru montat din fabrica. iesit din fabrica la sfarsitul lui februarie 2010
              Eu beau sigpic

Comment

• Cine este interesat poate sa verifice existenta filtrului pe orice echipare intr-un show room Dacia, nu te cearta nimeni daca verifici daca are filtru sau nu.

Comment

• Ciudat este faptul ca pe dacia.ro in dotari nu scrie nimic de prezenta vre-unui filtru de polen, nu ar trebui sa scrie asa ceva?
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• De asta si eu aveam dubii, nu apare niciunde scris ca ar avea filtru polen.

Comment

• Eu stiu ca unii concesionari monteaza acest filtru, si nu ca ar veni din uzina cu el.

Comment

• Cred ca mai repede asa!

Comment

• care concesionar ar monta filtru gratis? care ar fi scopul acestui act de noblete?

Comment

• De exemplu asta se intampla in orasele unde exista mai mult de un concesionar.Cand pretul e acelasi orice mic delatliu de 50 de ron poate face diferenta in vanzari.

Comment

• Si asta e posibil. Morala: bine ca acum gasesti masini noi cu filtru montat (ma refer la logan, alte firme nu vand fara), indiferent daca sunt montate din fabrica sau de concesionari.

Comment

• Eu nu am avut filtru de polen (masina fiind din 2006) dar l-am pus eu, super usor, acum nu mai am treaba cu frunzele, praful si alte bazaconii !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google