Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• te cotrazic,pt ca am avut aeroterma data jos,si nu ai cum sa bagi filtru de polen!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Da, cred ca ai dreptate aeroterma cu care este echipat PH2 este identica cu cea de pe sandero .Intreabai pe baieti care au sandero dar din cate stiu cei de pe sandero fac un sablon dupa filtru si taie dupa sablon adica si un pic din partea aia hasurata de tine cu galben si renunta la clipsul filtrului punand peste el power tape ca sa etanseze dupa ce este indraodus in locas.

Comment

• nu ma ajuta nimeni si pe mine,ca nu imi place sa stau fara filtru!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Eu am montat filtru la reprezentanta Dacia si m-a ajuns aproape 110 ron (in nov 2009),manopera plus filtru.Daca o faci tu i-ti trebuie atentie sa nu intepi vaporizatorul daca ai AC.Simplu si fara efort.

Comment

• sunt 2 feluri de aeroterme,si eu am aia ciudata!

Comment

• Originally posted by vily pisica View Post
              Eu am montat filtru la reprezentanta Dacia si m-a ajuns aproape 110 ron (in nov 2009),manopera plus filtru.Daca o faci tu i-ti trebuie atentie sa nu intepi vaporizatorul daca ai AC.Simplu si fara efort.
              in acei 110 lei era inclus demontarea bordului. nu cred ca ti-a demontat bordul. si eu tot la reprezentanta Dacia am montat filtrul, dar s-a micsorat din manopera, din motivul spus mai sus.
              sigpic

Comment

• eu am dat jos bordu pt montarea ac-ului,si am pus o aeroterma de ph 2 pt ca era noua,la asta m-am bucurat!am vb cu cineva de la dacia,si la aeroterma care o am eu,nu au montat nici ei filtru de polen!

Comment

• nu stiu de ce am dubii cu privire la existenta a doua modele de aeroterme pe logan. sau poate da, pe "Logan" PH2(modelul cu echiparea cea mai slaba din gama logan) nu au montat comanda de recirculare a aerului.
                  noul meu logan(Laureat PH2) a venit cu acest filtru montat in fabrica. si este acelasi model cu cel prezentat postul #678, model pe care l-au montat ulterior multi colegi forumisti posesori de PH1
                  Eu beau sigpic

Comment

• problema este ca aeroterma este de pe un laureat PH2!nu am decat sa pun in fata la stergatoare filtru

Comment

• Daca are lacasul ala care se decupeaza e imposibil sa nu fie vre-un filtru polen. Trebuie aflat codul.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Buna..Mi-am montat si eu astazi un filtru de polen in locul de la aeroterma si as dori sa stiu de la cei care si-au montat daca este vreo problema ca in partea de jos a ramas putin iesit cam pana in 5 milimetri din cauza unui plastic cel avea in partea de jos filtrul..(logan 1.4 kiss fm).

Comment

• baga niste poze si o sa iti spunem!
                          sunt curios daca cine are aeroterma ca a mea......ca imi baga praf

Comment

• nu are nimeni aeroterma ca a mea sa imi spuna si mie cum sa imi pun filtru de polen?

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                              problema este ca aeroterma este de pe un laureat PH2!nu am decat sa pun in fata la stergatoare filtru
                              si daca este de pe PH2 crezi ca nu are locasul respectiv?

Originally posted by pipan View Post
                              baga niste poze si o sa iti spunem!
                              sunt curios daca cine are aeroterma ca a mea......ca imi baga praf
                              ai putea sa pui si tu niste poze cu aeroterma, cu partea dreapta(acolo pe unde sufla aerul la picioarele pasagerului)
                              Last edited by 07hzp; 12 July 2010, 11:05. Reason: Automerged Doublepost
                              Eu beau sigpic

Comment

• Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google