te cotrazic,pt ca am avut aeroterma data jos,si nu ai cum sa bagi filtru de polen!
Filtru polen
Collapse
X
-
Da, cred ca ai dreptate aeroterma cu care este echipat PH2 este identica cu cea de pe sandero .Intreabai pe baieti care au sandero dar din cate stiu cei de pe sandero fac un sablon dupa filtru si taie dupa sablon adica si un pic din partea aia hasurata de tine cu galben si renunta la clipsul filtrului punand peste el power tape ca sa etanseze dupa ce este indraodus in locas.
Comment
-
Originally posted by vily pisica View PostEu am montat filtru la reprezentanta Dacia si m-a ajuns aproape 110 ron (in nov 2009),manopera plus filtru.Daca o faci tu i-ti trebuie atentie sa nu intepi vaporizatorul daca ai AC.Simplu si fara efort.sigpic
Comment
-
eu am dat jos bordu pt montarea ac-ului,si am pus o aeroterma de ph 2 pt ca era noua,la asta m-am bucurat!am vb cu cineva de la dacia,si la aeroterma care o am eu,nu au montat nici ei filtru de polen!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
nu stiu de ce am dubii cu privire la existenta a doua modele de aeroterme pe logan. sau poate da, pe "Logan" PH2(modelul cu echiparea cea mai slaba din gama logan) nu au montat comanda de recirculare a aerului.
noul meu logan(Laureat PH2) a venit cu acest filtru montat in fabrica. si este acelasi model cu cel prezentat postul #678, model pe care l-au montat ulterior multi colegi forumisti posesori de PH1Eu beau sigpic
Comment
-
Originally posted by pipan View Postproblema este ca aeroterma este de pe un laureat PH2!nu am decat sa pun in fata la stergatoare filtru
Originally posted by pipan View Postbaga niste poze si o sa iti spunem!
sunt curios daca cine are aeroterma ca a mea......ca imi baga prafEu beau sigpic
Comment
Comment