Problema Contact Sau Slabirea Piulitei?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Contact Sau Slabirea Piulitei?

Salutare!

De cand am luat masina(Decembrie 2012)am observat si simt tot odata ca,contactul imi merge cam greu adica la alti prieteni care au Logan cand dau de contact de la treapta la treapta le merge mult mai rapid si usor,la mine se cam misca contactul cu totu adica butucul se misca daca tin de cheie si dau in stanga/dreapta ca sa zic asa si la cand vreau sa misc cheia la alte trepte se misca putin cam greu si parca ar avea senzatia ca s-ar bloca.
    Care ar putea fi problema?

Multumesc!

COntactul prost. masina in garantie mergi la service, se schimba etc.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
      COntactul prost. masina in garantie mergi la service, se schimba etc.
      Multumesc pentru raspuns,o sa mai astept sa vad ce zic si alti membri.Daca toti o sa spuna asa,am sa ma duc la garantie. Stima!

Comment

Daca mergi la service, sa ai la tine si factura masinii, am impresia ca e nevoie de un cod de pe ea ca sa aduca butuc direct compus pe cheia ta.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
          Daca mergi la service, sa ai la tine si factura masinii, am impresia ca e nevoie de un cod de pe ea ca sa aduca butuc direct compus pe cheia ta.
          Ok,multumesc frumos!

Comment

Daca se blocheaza sau merge greu poate fi problema la contact. Un prieten a avut o problema similara si a dat cu wd40 pe contact si si-a revenit. Daca ai garantie du-te la service si nu te mai complica.
            MY CLA

Comment

Du-te la garantie cu ea. Sau astepti sa expire garantia?
              La mine cat a fost masina in garantie, pentru orice chichita ma duceam la ei, la mama lor. Si bine am facut!
              sigpic

Comment

Asta este chestia ca si acum cand m-am dus din nou in masina sa vad daca mai face asa am observat ca si daca scot cheia din contact si apas cu mana pe contact si incerc sa il misc,mi se misca in stanga si in dreapta adica normal nu ar trebui sa faca asa zic eu sau asa este normal?

EDIT : Am uitat sa mentionez ca daca incerc sa tin mana pe cheie mai exact pe langa portiunea aia unde sunt botoanele respectiv margine si incerc sa dau de contact,nici nu se misca adica e ca si cum ar fi blocata cheia,doar daca iau toata cheia in mana atunci pot roti contactul. Multumesc!
                Last edited by GrigoRee; 21 October 2013, 15:58.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google