Cheie Filtru Ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie Filtru Ulei

M-ar interesa doar informativ ce tip de cheie se potriveste pt filtru de ulei la 1.2 16v D4F-732 ? Daca imi puteti da un link cu acesta cheie .

Va multumesc.
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Eu am de-asta http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...ed=0CEsQ9QEwAw , dar cam zgarie filtrul. O am de ceva ani si isi face treaba cu brio, ba mai mult mai ajut si cate un prieten (adica este reglabila si merge la mai multe marimi de filtru).
    sigpic

Comment

alt tip de cheie pentru acest filtru ?
      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

ori cheie capac/palarioara care merge numai la acest filtru
        ori cheie cum a spus colegul cu gheare universala
        ori cheie cu lant /curea/ platbanda universala

Eu am una curea pe care am dat 25 de ron din autovit in genul celei de mai sus.Merge daca ai acces in totalitate la filtru

Comment

azi am cumparat de la un magazin de piese auto cheie tip palarie cu 16 lei.
          iti mai trebuie o cheie de 17 sa desfaci si sa strangi filtrul. deci cauta in magazine de piese auto.ceri cheie pentru filtru ulei logan si stiu ce sa-ti dea.
          o sa pun mai tarziu si o poza cu cheia daca vrei sa-ti faci idee.

Comment

idea e ca la motorul de 1.2 trebuie o cheie mai speciala , avand filtrul mai mic...decat la celalalte motorizari...

Comment

atunci trebuie sa existe si cheie cu diametrul mai mic,pentru filtre mai mici. edit.uite ca am gasit una reglabila
              Magazin online de accesorii auto, piese auto, tigari electronice, sanatate, jucarii, casa si gradina, supraveghere video, scule, birotica
              Last edited by gaboneygg; 23 October 2013, 21:43.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google