Ce de offtopic...Parca era vorba de treapta si atat...Acum s-a ajuns la cutii etajate, rotatii, mers economic...
Cu Ce Treapta Efectuati O Depasire La 80 Km/h ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by TWeetY View PostCe de offtopic...Parca era vorba de treapta si atat...Acum s-a ajuns la cutii etajate, rotatii, mers economic...
mersul economic e intr-adevar off-topic, aici m-ai prinsDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Fiecare face depasirea cum stie si cum poate, in functie de situatie.
la mine depinde de cand plec de acasa cum sunt dispus ori merg batraneste si las sa ma depaseasca toti, ori de cand am plecat de acasa 1, 2, 3, 4 ---->> 5800ture si sigur fac depasiri. Ceva de genul ca in poza . Urat este cand merg multi cu a 5 cu 165 si se aude turat motorul si m-ai o scot din viteze sa o dau pe a 6sigpic
Comment
-
Tot off-topic: eu astept filmarile de la sannicolau cu ujv-ul propriu de-a latul pe pista
mai nou, ma dau, nu ma mai uit cum se dau altii o sa ma (si) uit, iti dai seama...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Omori motoru` cu a 3 a la 80 ... Sau cel putin il fortzezi destul de tare..Am fost cu un logan papuc si am urcat un deal de 11 % cu a 3 a la 100 diesel...Dar facea motoru` ca la tractor ) eu la loganu` meu 1,4 mpi ce e peste 70 km/h folosesc a 4 a si de la 80-90 km/h se simte ca trage...Deci a 4 a e ok..Parerea mea" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by tzony_18 View PostOmori motoru` cu a 3 a la 80 ... Sau cel putin il fortzezi destul de tare..Am fost cu un logan papuc si am urcat un deal de 11 % cu a 3 a la 100 diesel...Dar facea motoru` ca la tractor ) eu la loganu` meu 1,4 mpi ce e peste 70 km/h folosesc a 4 a si de la 80-90 km/h se simte ca trage...Deci a 4 a e ok..Parerea meaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Acuma vb serios cu a 3-a daca nu vrei sa ai emotii, @tzony_18 nu omori motorul deloc, e facut sa mearga in anumiti parametrii, si eu am tot motorul de masina de tuns iarba de 1.4 si in depasiri la 80 clar a 3-a, nu ma trec transpiratiile and shit. Bine daca am chef sa merg pensionar style ma bag si cu 4, dar asta se intampla destul de rar.
Off topic: Eu am facut joc la grupul conic din cutie dupa ce pe drumul Deva-Arad am facut majoritatea depasirilor in a 3-a si urcam pana pe la 120 dupa care frana de motor, dar asta s-a intamplat datorita tolerantie prea mari cu care a venit piesa respectiva. Dupa inlocuire am mai facut kamikazareli din astea dar nu s-a mai intamplatNo, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment