In cazul asta o sa-mi pun glezna in gips.
Curiozitate Pedala Acceleratie
Collapse
X
-
Originally posted by csebalyn View Posthai nu zau? Daca eu apas tot cu 46-le si cu 110kg, crezi ca va face arcul ala vreo diferenta?
le: apropo, pedala se regleaza foarte usor, din "agrafa" de pe cablul de acceleratie din compartimentul motor, inaintea corpului clapeta...
Comment
-
Dar e asa de greu sa te obisnuiesti cu pedala de acceleratie cum a venit reglata din fabrica? Toate cele trei marci de masini pe care le-am avut pana acum aveau alt feeling la acceleratie dar in 2-3 zile de acomodare asta n-ar trebui sa mai fie o problema.
Comment
-
@kandrei: chiar am reglat-o din agrafa si merge "brici"
@andrei: chiar nu are benzinarul acceleratie electronica? Pai pozitia clapetei de aer, nu-i "citita" de ecu printr-o rezistenta? Si nici nu se poate corecta pozitia cu motorasul pas cu pas...Hopa...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Post@kandrei: chiar am reglat-o din agrafa si merge "brici"
@andrei: chiar nu are benzinarul acceleratie electronica? Pai pozitia clapetei de aer, nu-i "citita" de ecu printr-o rezistenta? Si nici nu se poate corecta pozitia cu motorasul pas cu pas...Hopa...
daca ar ave amorotas electric de modificare a pozitiei, atunci ai putea pune pilotaurtomat, pentru ca acel pilot automat cam asta face mentine o tensiune constanta pe motorasul respectiv astfel incat clapeta d eaer sa ramana deschisa intr-o pozitie fixa.
Comment
-
Repet intrebarea: corectia de ralanti cum se face? Nu cumva cu un motoras? Si apropo, e mai usor de controlat un stepper decat un servomotor, mai ales in aplicatii ce nu necesita acuratete si eforturi mari...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by VladutzB View PostProblema mea (sau poate mi-se pare ) e ca pedala de acceleratie e cam moale ... Si parca nu se infinge prea bine ... Oare sa ma duc la service sa o reglez sau pot sa o reglez si acasa ..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment