Curiozitate Pedala Acceleratie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curiozitate Pedala Acceleratie

Problema mea (sau poate mi-se pare ) e ca pedala de acceleratie e cam moale ... Si parca nu se infinge prea bine ... Oare sa ma duc la service sa o reglez sau pot sa o reglez si acasa ...
    I'm The Best , Fuck The Rest

Lasa-o asa cum e ... Nu o mai ridica ca o sa-ti blestemi zilele ... E foarte obositoare la picior ridicata ... Am avut-o eu si la 30 de minute dupa ce am plecat de la servici am intrat la altu si am lasat-o jos ...

P.S. e vro moda cu B-ul la sfarsit de nume :P ?

Comment

Poate sigur ai pareri,asta in cazul in care ai mai condus si alte masini..Ne vedem miercuri la stadion,si vedem care e problema, real..Ok?
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by SilviuB View Post
        Lasa-o asa cum e ... Nu o mai ridica ca o sa-ti blestemi zilele ... E foarte obositoare la picior ridicata ... Am avut-o eu si la 30 de minute dupa ce am plecat de la servici am intrat la altu si am lasat-o jos ...

P.S. E vro moda cu B-ul la sfarsit de nume :P ?
        OFF: Silviule nu e exclus

Comment

Mai exista un topic, tooot despre pedala de acceleratie.
          Propun inchiderea celui prezent si continuarea discutiilor acolo
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Pedala de acceleratie se poate regla, mai greu, dar nu e recomandat.

Si deocamdata threadul ramane deschis, dar se muta la alta sectiune.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

A mea sa gripat de vreo 2 ori la inceput si de atunci nu am mai avut probleme e putintel mai tare ca inainte sau la alte loganele da imi place la nebuine asa ca pot sprijini picioru pe ea/

Comment

La mine si la alte Loganuri pe care le-am condus este moale. Daca te uiti scrie si in cartea tehnica ca e moale. E poza aia cu fulgul..
                Loganul Meu !

Comment

Daca se pune ceva in spatele pedalei, sa se intareasca (un arc sau altceva) viteza maxima nu va mai fi aceeasi si acceleratia nu va mai fi la fel de puternica.

Comment

hai nu zau? Daca eu apas tot cu 46-le si cu 110kg, crezi ca va face arcul ala vreo diferenta?
                    le: apropo, pedala se regleaza foarte usor, din "agrafa" de pe cablul de acceleratie din compartimentul motor, inaintea corpului clapeta...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai inainte am avut un ford KA si parca se infingea mai tare cand apasam acceleratia ... Si de aia ziceam ca mi-se pare cam lenesa :P

Comment

Pai depinde si ce motorizare ai avut pe ford.
                        Loganul Meu !

Comment

Da, e foarte moale acceleratia. La circulatia in oras nu e problema . Pe drumuri lungi gen autostrada un chin pentru mine , cand mentin acceleratia costanta ma doare glezna ca imi vine sa o intepenesc cu o cheie sau cu orice altceva.Calculatorul are functie de cruise control ? Daca da cum se poate activa?

Comment

Pai ea motor de 1.3 ENDURA ... Si parca ma ajuta mai mult in depasiri la mers ...

Comment

@madi: Nu se poate pune cruise-control pe motorizarile pe benzina, pentru ca nu exista acceleratie electronica.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google