Problema mea (sau poate mi-se pare ) e ca pedala de acceleratie e cam moale ... Si parca nu se infinge prea bine ... Oare sa ma duc la service sa o reglez sau pot sa o reglez si acasa ...
Curiozitate Pedala Acceleratie
Collapse
X
-
-
Lasa-o asa cum e ... Nu o mai ridica ca o sa-ti blestemi zilele ... E foarte obositoare la picior ridicata ... Am avut-o eu si la 30 de minute dupa ce am plecat de la servici am intrat la altu si am lasat-o jos ...
P.S. e vro moda cu B-ul la sfarsit de nume :P ?
-
Originally posted by SilviuB View PostLasa-o asa cum e ... Nu o mai ridica ca o sa-ti blestemi zilele ... E foarte obositoare la picior ridicata ... Am avut-o eu si la 30 de minute dupa ce am plecat de la servici am intrat la altu si am lasat-o jos ...
P.S. E vro moda cu B-ul la sfarsit de nume :P ?
Comment
-
Mai exista un topic, tooot despre pedala de acceleratie.
Propun inchiderea celui prezent si continuarea discutiilor acoloLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Pedala de acceleratie se poate regla, mai greu, dar nu e recomandat.
Si deocamdata threadul ramane deschis, dar se muta la alta sectiune.
Comment
-
La mine si la alte Loganuri pe care le-am condus este moale. Daca te uiti scrie si in cartea tehnica ca e moale. E poza aia cu fulgul..
Comment
-
Daca se pune ceva in spatele pedalei, sa se intareasca (un arc sau altceva) viteza maxima nu va mai fi aceeasi si acceleratia nu va mai fi la fel de puternica.
Comment
-
hai nu zau? Daca eu apas tot cu 46-le si cu 110kg, crezi ca va face arcul ala vreo diferenta?
le: apropo, pedala se regleaza foarte usor, din "agrafa" de pe cablul de acceleratie din compartimentul motor, inaintea corpului clapeta...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Da, e foarte moale acceleratia. La circulatia in oras nu e problema . Pe drumuri lungi gen autostrada un chin pentru mine , cand mentin acceleratia costanta ma doare glezna ca imi vine sa o intepenesc cu o cheie sau cu orice altceva.Calculatorul are functie de cruise control ? Daca da cum se poate activa?
Comment
-
@madi: Nu se poate pune cruise-control pe motorizarile pe benzina, pentru ca nu exista acceleratie electronica.
Comment
Comment