Dci-urile au senzor pe placute, mpi-urile nu.
am si eu o intrebare
Collapse
X
-
-
Nici eu cu 16V nu am asa ceva ? .Inebunesc Intreb ca nu m-am uitat pana acumFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Eu stiu ca nici un Logan nu are senzor de uzura placute de frana.
Placutele vin cu senzorul (metalul ala de face contact cand se toceste placuta) dar de la ele nu pleaca acel cablu care atunci cand se tocea placuta iti aprindea becul in bord.
La Oltcit este. Ce vremuri!
Eu am dci si nu are senzor. Poate la astea mai noi sa fi bagat si senzor dar eu nu am auzit.Last edited by 1.5 DCI; 31 August 2007, 15:34.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Bine , asta se poate rezolva , chiar daca nu faci conectarea firelor in bord. Montezi un buzzer , si-l pozezi pe undeva pe sub bord, pe la pedalier. Asta daca ti mortis sa ai un control pe placautele de frana, nu?, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Eu stiam ca la dci-uri (si cel de 65 de CP) se aprinde becul in bord daca se tocesc placutele. Asta auzisem si eu, acum daca e adevarat nu stiu, n-am apucat sa verific.
Comment
-
ok, am 1.5dCi din seria 2 de fabricatie. adica prima serie aparuta pe piata si eu am comandat dCi-ul. am prins doar a doua serie care a aparut (am asteptat 3luni). aveam serie la caroserie si ea nu era inca facuta.
sa revenim la subiect, dau roata jos si scot etrierul si placutele, fac si poze. trebuie sa existe acel fir, fara acel fir in bord nu se aprinde nimic.
@Floryn: "Ar fi culmea, la Oltcit aveam, si in plus de asta si discuri de frana pe spate."
eu am mercedes din '73 cu discuri si pe spate si n-am senzor la placute . oltcitul tot caruta olteneasca care scirtie ca dracu e si va ramine.
revin cu poze curind.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@Cristisreulea = Ai dreptate scartaiau, dar asta'i din cauza placutelor de f. proasta calitate. Eu am TRS din '93, si pe fata am discuri ventilate cu placute originale cu senzor, si culmea chiar functioneaza sistemul, iar pe spate tot discuri. Si nu scartaie niciuna. Scuze ca am continuat sa fiu offtopic.
Acum ca la Logan , constructorul nu sa mai sinchisit sa traga un fir in plus acolo si pentru acest tip de placute de frana cu senzor, pe mine nu ma deranjeaza forte mult. Cum am scris si in postul meu de mai sus, pot f. usor sa improvizez , si problema'i rezolvata.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by Telceanam un logan Ambition 1.5 DCI 65 CP dar dupa parerea mea doar in acte are 65 CP pentru ca, cu a 2-a o urc pana in 70 80 KM/h si toti prieteni imi zice : nu are cum sa fie asta 65 CP .........+ ca, m-am dat la liniuta cu un logan 1,6 16V si doamne ce ceata i-am dat
asa si eu cu dacia mea 1.6 am facut un lamborghini. si da chiar l-am facut dar omul nu sa coborat la nivelu meu... eu scuipam pistoane pe esapament si el era in frana de motor
sigpic
Comment
-
Originally posted by Telcean[...]am si un VW PASSAT 1.9 TDI 2006 115 CP si credeti-ma ca astiu puterile motoarelor .....cu passat-ul iau 100 in 7 s
Comment
-
salutare eu am 1.5dci de 85cp si te contrazic mihaitzaMcv eu cred ca nu ai condus nicodata vreun dci de spui asta fara caluti in plus stoc
Comment
Comment