Unde Se Afla Claxonu' ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Se Afla Claxonu' ?

Salut loganistilor....Am si eu o intrebare...De curand cineva a achizitionat un logan kiss 1.5 dci ....Si ar vrea sa schimbe claxonu'( ar afecta garantia ?) ...

seara trecuta ne-am uitat pe langa motor.....Si sunetu vine din 2 locuri...Da tot nu ne-am dat seama unde se afla :|...Ar putea fi sub faruri ?? sau pe langa radiator ( da nu l-am vazut )
    Last edited by Cristi_Xp; 7 August 2008, 12:32. Reason: limbaj mirc.

Intreaba pe mIRC sau unde ai invatat sa scri asa ;-)

Comment

Am scris prescurtat...Mai face si omul economie ce litere....

deci cum spuneam ... Sunetul vine din 2 locuri...Nu ne-am dat seama de unde se afla ... Se afla pe langa radiator sau sub faruri ?....Astept raspunsuri..

Multumesc !!

Comment

Se aude din doua locuri???....Vezi sa nu fie reflexia sunetului...Ma indoiesc ca sunt claxoane stereo
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ai claxon bitonal de aia ti se pare ca se aude din doua locuri ...Claxonul se afla in spoiler in partea stanga a masinii ( pe parte cu volanul )--- te uiti sub far cum ar veni.....Si ca sa il schimbi trebuie sa desfaci pe dedesupt suruburile de la plasticu ala negru ( nush cum se numeste ) bafta ;)
          sigpic

Comment

Corect, dorutz, acolo e. Daca mai sunt intrebari, va rog pm, deocamdata inchidem topicul, dat fiind ca s-a raspuns la intrebare.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google