Imi zdrangane antena in mers,la nivelul plafonului,mai mult in partea dreapta...As vrea sa stiu daca se poate intinde cablul si de unde anume,sau pot sa-l izolez cu ceva sa nu mai faca zgomot in contactul cu caroseria???
Probleme Cu Antena
Collapse
X
-
Poti incerca sa-ti cumperi o antena mai scurta(am vazut pe la atii ca au asa ceva). Aia nu ar mai trebui sa ajunga la cupola.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Originally posted by WLW View PostSau poate sa incerci sa o tii mai sus ?
Comment
-
Scoti agrafele cu care e prins capitonajul si il dai jos, apoi incerc sa pui niste burete pe langa fir.
Esti sigur ca zgomotul nu se aude la parasolar? Ca si ala tot in dreapta e...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostScoti agrafele cu care e prins capitonajul si il dai jos, apoi incerc sa pui niste burete pe langa fir.
Esti sigur ca zgomotul nu se aude la parasolar? Ca si ala tot in dreapta e...
Comment
-
Salut,vreau sa-mi schimb antena cu mai scurta ,oare difera surubu de la una la alta?
Comment
-
sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
-
salutare, sunt cam nou aici si vroiam sa va intreb in legatura cu antena, am o problema mi-am schimbat casetofonul original de LOGAN si mi-am pus un altul " PADUREA LUI KEN " ) si a trebuit sa montez si un adaptor pentru antena dar dupa o vreme am observat ca nu mai prind calumea posturile de radio si l-am scos afara si in loc de antena cand am pus degetul pe mufa de la antena aparatului brusc radio se auzea perfect, am bagat din nou mufa de antena si nici o schimbare in receptionarea postului de radio ( mergea la fel de prost )
help cineva !!!!
Comment
Comment