Pentru DN1 numai gps-ul te poate ajuta. Sau daca circuli destul de mult, inveti locurile cu radare
detectoare de radar..ce folositi? ce recomandati?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AdriannDar de noile "radare" (care de fapt sunt niste senzori de miscare montati in asfalt si in legatura cu o camera foto) de pe DN1 ce ziceti !!!
Revin si va atrag atentia ca nu este vorba de un RADAR in intelesul tehnic al cuvantului ci de o combinatie intre niste senzori de miscare incorporati in asfalt (vizibili daca va deplasati cu viteza f.mica sau pe jos) si care la depasirea vitezei masinii care trece peste ei, acestia transmit o comanda la o camera foto care va face sa-ti amintesti de locul cu pricina (impreuna cu "felicitarea" de rigoare) cand vei consulta casuta postala de acasa.
Comment
-
Originally posted by AdriannDar de noile "radare" (care de fapt sunt niste senzori de miscare montati in asfalt si in legatura cu o camera foto) de pe DN1 ce ziceti !!!
Comment
-
Originally posted by valeriucipriandetectoare pentru camerele fixe?
Comment
-
Originally posted by aliontesDe acum ,toti politistii cu masinile echipate cu radar sint "veiozari" ca sa faca planul.Asa ca nu cred ca merita investitia intr-un detector.Chiar daca ar detecta INSTANT ,tot degeaba....Vei fi amendat!
nu sunt de acord
depinde cu cat mergi si cat e limita de viteza adica cat e diferenta intre limita si viteza ta deoarece si radarul are nevoie de cateva secunde ( 2-3) sa sa clibreze sa masoara nici un aparat radar nu mesoara "din prima" adica emite cateva raze si asteapta raspunsul .....dupacare calculeaza..... deci daca mergi cu 70 -75 in localitate ( oricum mai bine decat 50 ) ai timp sa reduci daca franezi mai tare pana sub 60 adic asa intri in legalitate......eu am un cobrea am dat 100 ron pe el de la baieti descurcareti ( nou in curit sigilata) cam de 8 luni sia scos banii inzecit......am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Originally posted by aliontesDe acum ,toti politistii cu masinile echipate cu radar sint "veiozari" ca sa faca planul.Asa ca nu cred ca merita investitia intr-un detector.Chiar daca ar detecta INSTANT ,tot degeaba....Vei fi amendat!
Comment
-
Eu am un BLACK SPIDERZZ BZZ200 de un an jumate si m-a scos din toate situatiile in Buc si in afara lui.
Datele despre detectoare in functie de performantele fiecaruia (+/-) stau cam asa:
"De la ce distanta ne avertizeaza un detector de radar?
In banda X (10.5 la 10.55 GHz) in functie de configuratia terenului, temperatura, umiditate detectorul radar va poate avertiza in conditii optime de la 2 - 4 Km dar aparatul radar va poate masura viteza doar de pe la 5 - 600m.
In banda K (24.05 la 24.25 GHz), daca aveti un detector radar, puteti fi avertizat in conditii optime de pe la 300 m la 3 Km si va poate inregistra viteza de pe la max 300 m. Daca aparatul radar este ascuns printre alte masini si este orientat spre sensul de mers poate fi prea tarziu cand sunteti avertizat, eventual o reflexie pe masina din fata sau pe orice alt obiect in momentul masurarii vitezei sa va salveze carnetul, banii si ..mai nou punctele..
Un detector de radar nu este un mijloc infailibil de evitare a radarelor, si nici nu se vrea a fi asa ceva. Reprezinta doar un mod de avertizare a conducatorului auto asupra iminentei apropierii de un loc cu potential de accidente rutiere.
Unda laser poate fi detectata de la 600 m la 1,4 Km dar va inregistreaza viteza de pe la maxim 300m."
Comment
-
Originally posted by AdriannDaca aparatul radar este ascuns printre alte masini si este orientat spre sensul de mers poate fi prea tarziu cand sunteti avertizat, eventual o reflexie pe masina din fata sau pe orice alt obiect in momentul masurarii vitezei sa va salveze carnetul, banii si ..mai nou punctele..de pe la .[/I]"
doar daca e ascuns dupaun obiect solid "foarte solid" adic ain perete sau ceva daca e ascuns dupa masini oricum trec razele prin parbrizele masinilor din fata lui si te avertiizeaza in timisora stau ghabori pe str Ioan Budai Deleanu in rand cu masini parcate si il detectezi cum ai intrat in strada la 8-9 sute de matri ..... pe mine un singur radar ma prins de cand am detectoru stateau cam la 200m de o curba de 90 grade am intrat in ea cu 90-95 am apucat sa reduc la 83 ( eram in sat) pt cunoscatori iesirea din Denta catre moravita
PS in serbia laseru ma prins la 1 km ( cel putin asa zic ei ) nu aveam detector la vremea aia sa siu daca a tras in mine sau nu........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Vreau sa-mi cumpar detector. Asa ca ce recomanda-ti pentru o suma intre 200- 300 lei. Iar Galatenii si Brailenii daca i-mi pot spune si de unde as fi recunoscator. Totodata mai este un coleg de forum din Constanta care este in aceeasi situatie asa ca si Constantenii sunt rugati sa vina cu lamuriri.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nu pot sa recomnd decat ce folosesc (si nu pentru a muri si capra vecinului).
BLACK SPIDERZZ BZZ200 care vorbeste sau BZZ100 care doar piuie.
Calitatea este aceeasi doar facilitatile le fac sa difere ca pret (cred ca este valabil si pe la alte firme).
Uitate si in WWWLast edited by Adriann; 4 December 2007, 14:34.
Comment
Comment