Romania Tara Tuturor Posibilitatilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Romania Tara Tuturor Posibilitatilor

POATE ESTE OFF TOPIC! DAR TREBUEI SA VA SPUN SI VOUA!!!

DE CURAD MI-AM ACHIZITIONAT UN LOGAN 1.6 LAUREAT DAR SORTII AU FACUT SA TREBUIASCA SA PLEC 2 ANI DIN TARA .ASA CA M-AM GANDIT SA IL VAND!!
    SI AM INCERCAT IN MAI MULTE LOCURI SI CHIAR SI PE FORUMUL NOSTRU CU UN ANUNT.
    UNUL DIN COLEGII NOSTRI LOGANIST DE ALTFEL IMI DA SEC UN PRET!!! 5000EURO PENTRU O MASINA DE DOAR 4 LUNI VECHIME CU 4000KM IN BORD CARE A COSTAT 8300 EURO(NU MAI PUN TAXA DE INMATRICULARE.

CEEA CE MA ZIGMIT SI MAI TARE !!!
    CITITI VA ROG RASPUNSUL DE LA UN REPREZENTANT DACIA CARE IA MASINI RULATE

Buna ziua,

Pretul aproximativ pe care noi il oferim pentru acest autovehicul este de: 6000 Euro (se va achita in lei la cursul BNR din ziua tranzactiei).
    Evaluarea este gratuita si se face la sediul nostru.

Daca doriti un pret mai mare va propunem varianta: "consignatie" ; adica o expunem cu pretul solicitat de Dvs.
    Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Cu stima,

Mircea POPA
    Sef Vanzari VO
    0740.200.048
    mircea.Popa@amg.Ro

----- Original Message ----- From: michiusca bogdan To: vanzari.Ocazie@amg.Ro Sent: Sunday, August 10, 2008 6:26 PMSubject: VANZARI DE OCAZIE
    Nume: michiusca bogdan
    Telefon: 0721249507
    E-mail: bogdan_michiusca@yahoo.Com
    Marca & Model: dacia logan laureat
    Pret: 7800 €
    An fabricatie: 2008
    Nr. Km: 4500
    Culoare: rosu
    Combustibil: benzina
    Capacitate cilindrica: 1595 cmc
    Putere: 90 hp
    Caroserie: berlina
    Detalii suplimentare: AC.Geamuri fata electrice ,oglinzi electrice,casetofon 4 boxe

SCUZE INCA O DATA !!!!

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!

N-ai cu cine dom'le, niste tarani! Chiar imi pare rau sa aud asa o poveste. Acest lucru arata clar faptul ca ne furam singuri caciula, dar asta e, mergem asa inainte.Mare prostie am facut ca m-am intors in tara, dar poate cu alta ocazie o sa am posibilitatea sa plec din romania, tara tuturor hotilor...Au, ma scuzati am vrut sa spun posibilitatilor (pe naiba).Multa bafta la vanzare colegu.

Comment

Asta este trebuie sa ne obisnuim (doar simplul fapt ca dai cheie la masina cred ca scade pretul cateva sute de euro)
      sigpic

Comment

Voi se pare ca nu stiti mersul pietei.
        uite un exemplu mai interesant: aveti idee cam cat pierde un bmw x5 dupa 4 luni de la cumparare?
        Ideea este ca orice masina se devalorizeaza.
        Peste tot este la fel, inclusiv in tarile "civilizate" domnule Peter_Pan ( caci am inteles ca ati stat pe acolo).
        Si nu in ultimul rand, titlul este gresit. Aceasta regula se aplica PRETUTINDENI.

Comment

Acum depinde...Eu in locul tau nu l-as vinde pe banii astia, chit ca sta masina degeaba doi ani, acum nu stiu tu, daca ai nevoie de bani...Iti cunosti mai bine situatia!Dar zic ca pierzi daca il vinzi!Mai bine tine-l
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Din momentul in care ai iesit cu masina pe poarta ai pierdut cca. 500 Euro. Intr-adevar, mi se pare un pret nesimtit de mic (6000 euro). Dupa parerea mea ,ideea e ca trebuie sa stii in cat trebuie sa o vinzi. Daca trebuie sa o dai in 2 zile nu prea ai ce face. Totusi 6000 euro e mai mult de 5000. Saracul, a incercat si el. Trebuie sa il intelegem si sa ii acordam circumstante atenuante. Eu il sfatuiesc pe mitch26, sa dea anunt in cat mai multe site-uri si ziare cu putina. Eu asa am vandut 1310i a mea acum un an jumate. Azi am dat anunturi,a doua zi dimineata m-au sunat 3, iar a treia zi am vandut-o.
            Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google