Modificari Interior (ajutor)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificari Interior (ajutor)

Salut sunt nou pe aici,am si eu un golanel de 1 an si vreau sa modific interiorul.Am citit despre nuca schimbatorului,dar despre manerul franei de mana?poate sa-mi spuna cineva daca se poate schimba.?
    :thankyou::thankyou:"DEGEABA E MARE SI ROSIE .....POATE NU MA VEDE"

Maciuca de la schimbator mi-am schimbat-o eu. Nu trebuie decat sa tragi in sus (CU PUTERE) de cea veche si o sa iasa. La frana de mana nu stiu ce sa iti spun. Cred ca ornamentele alea care se gasesc pe la Carrefour vin peste ornamentul vechi. Daca am spus o prostie,sorry!
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Ms mult,poti sa-mi recomanzi ceva de calitate,sti cva de siteurile care vand piese pt logan? Sunt serioase?

Am citit pe un topic ca Preferance are toate cablajele trase pt proiectoare,dar la mine e o problema.Eu am un logan de export zice ca-i Ambiance-Preferance ceva de genu ,stie cineva sa-mi spuna ?Are cablajele trase
      Last edited by Guest; 13 August 2008, 14:12. Reason: post consecutiv

Comment

Originally posted by cristi gis View Post
        Ms mult,poti sa-mi recomanzi cva de calitate,sti cva de siteurile care vand piese pt logan? Sunt serioase?
        nu trebuie sa iei de pe site-uri piese pt logan....Le gasesti mult mai scump (o stiu din propia experienta)...Daca vrei ceva pt logan, sunt 3 firme in brasov care aduc multe piese pt logan. Eu am luat de la ei si sunt multumit ...Daca vrei ceva anume si vrei sa sti un pret da-mi un pm
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ok poti sa-mi recomanzi un loc unde sa ma uit de piese,ma duc azi in bv si poate gasesc cva ce-mi place.Ms

Comment

Str Carierei in Bratolomeu imediat dupa intersectia cu strada Caramidariei...
            Str Saturn, langa Hard Discount (la Gemenii)
            al treilea magazin nu mai stiu unde e, dar pot afla daca este cazul, cu un simplu telefon

Ai 10 minute la dispozitie sa editezi postul...nu mai posta consecutiv!
            Last edited by B 83 RMJ; 13 August 2008, 12:45.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Ce echipare scrie pe usa din dreapta?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ambiance dar e cu dotari de Preferance. Cei de la Dacia mi-au zis ca e facuta pt export mai exact spania .Pe usa din dreapta mai scrie xxxespxxxx la codul de jos. Am luat-o cu srevodirectie,abs,ac,2airbaguri,5 tetiere,cauciucuri michelin.
                Spuneau ca,daca vrei sa vinzi o masina in U.E. I-ti trebuie pe ea minimu de siguranta si confort.

Scuza-ma nu vreau sa gresesc,ce inseamna a edita postul, si unde pot sa mai pun si eu niste intrebari? Pe alte topicuri?
                Last edited by andrei; 13 August 2008, 16:04.

Comment

Cristi cat ai dat pe masina? Si cand ai luat-o?

A edita postul inseamna a nu posta consecutiv. Daca ai completari la postul care l-ai facut, ai 10 min la dispozitie dupa ce l-ai postat, sa-l editezi...Butonul 'edit' se afla in dreapta jos opiniei pe care ai lasat-o, langa butonul 'quote'...Pentru alte topicuri, trebuie sa le postezi in rubrica special facuta pentru asa ceva...Vezi ca in josul paginii ai 'Sari la Forum'. Acolo cauti ceea ce te intereseaza, iar daca vrei sa faci un topic trebuie sa il faci la locul lui.(ex: legat de masina: rubrica "Strict Legate De Masini"...Sau non auto: la rubrica: "Fara Nici O Legatura Cu Masinile)...IMPORTANT!inainte de a face un topic nou, verifica daca nu cumva acesta exista deja. Functia de "cautare" se afla in bara de meniu in partea de sus a paginii
                  Last edited by B 83 RMJ; 13 August 2008, 15:49.

Comment

7400, second hand refuzata la export din cauza unor pori in vopsea pe aripa spate dr.(pe care i-am rez.Cu o revopsire) cu 1km la bord.........Vineri e prima revizie la 13000km si peste 1 sapt face 1 an

Comment

S-ar putea sa aiba cablaj, daca e facut pentru Spania.

Comment

Ms mult,oare i-mi pierd garantia daca le pun eu?Si ai scimb si ledurile din bord.

Comment

Pai eu zic ca o sa pierzi garantia la partea electrica. Eu mi-am bagat picioru in ea de garantie(am mai luat si extenso).
                          Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Pierzi garantia pe partea electrica doar daca se constata o defectiune din cauza proiectoarelor.

Comment

Si normal ca dealerul v-a zice ca proiectoarele puse de tine au cauzat problema la partea electrica...Ca na, stie ca tu nu ai cum sa sti daca zice adevarat, si sa iti mai ia niste bani...La fel cred ca mi-ar face si mie cu mp3-ul...E montat de mine, si sunt constient ca nu mai am garantie la partea electrica...M-as mira sa am totusi, daca vreo defectiune apare si nu e de la mp3

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google