Lupe Pe Proiector De Ceata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lupe Pe Proiector De Ceata

salut dragi colegi
    aseara mi-a venit mie prin cap o ideem cam "idioata" sa zic asa.. am mers cu loganul meu dotat cu proiectoare de ceata si iam schimbat becurile si iam pus xenon si nu vad la fel cum vad becurile normal pe timp de ceata ..si mam gandit daca exista vrun fel de lupe care sa intre in priectorul de ceata(ca dimensiune) .

multumesc

daca i-ai pus xenon de 6000K sau 8000K normal ca nu mai vezi nimic.
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

sunt puse de 6000k ..dar sus in far am lupe pusecu xenon de 6000k vad ok pe timp de ceata

Comment

In proiectoare daca ai pus becuri xenon da-le nene jos ca orbesti pe toata lumea, fascicolul luminos este cu totul altul fata de becul halogen.
        Lupele au capacitatea de a focaliza lumina reziduala a xenonului intr-o linie.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Daca sunt reglate priectoarele nu orbeste pe nimeni.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Uite aici proiectoare de ceata cu lupa incorporata, ia legatura su userul search_me71 el are asa ceva pe masina lui!

Attached Files
            sigpic
            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Cu xenon in ele ? Nu cred ca poti regla lumina reziduala dintr-o oglinda asa de mica, pur si simplu cand aprinzi proiectorul lumineaza in puternic si unde ai nevoie dar mai ales unde nu ai nevoie.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google