Buna seara!Am vazut diverse topicuri pe acest subiect, dar n-am inteles un lucru.Am inteles ca se poate pune faza pe butonul de blocare al usilor, dar nu stiu daca nulul se poate lua de acolo.Daca se poate lua si faza si nul este simplu.Am vazut ca faza este un roz spre rosu, iar nulul presupun ca este negru.Corect?Am comandat butonul si lampa.
Lumina Torpedou Logan
Collapse
X
-
Faza si nul in curent continuu?!
In schema originala + vine de pe siguranta de pozitii dreapta, merge la lampa, de la lampa trece prin intrerupatorul usii spre masa.
De la butoanele de geamuri, dezaburire, avarii sau inchidere poti lua + de pe orice fir ALBASTRU.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-
Originally posted by AdrGeorge View PostBuna seara!Am vazut diverse topicuri pe acest subiect, dar n-am inteles un lucru.Am inteles ca se poate pune faza pe butonul de blocare al usilor, dar nu stiu daca nulul se poate lua de acolo.Daca se poate lua si faza si nul este simplu.Am vazut ca faza este un roz spre rosu, iar nulul presupun ca este negru.Corect?Am comandat butonul si lampa.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment