http://www.ediagnoza.ro/interfete-di...duster-sandero. Functioneaza interfata asta asa cum scrie in anunt? Vreau sa o cumpar,dar sa stiu daca merita.
Interfata Diagnoza Dacia
Collapse
X
-
Meganeul ala e din cate imi amintesc eu e si K si CAN ... deci daca ai baza de date care trebuie te poti conecta pe anumite module ... Daca stii ce ECU are masina , la fel le selectezi manual si poti intra pe ele .Daca selectezi doar modelul , o sa vrea sa se conecteze doar CAN...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
eu nu ma pricep deloc, d-aia am apelat la voi. dupa ce cumpar o interfata compatibila si gasesc soft bun, m-as descurca.
cu elm 327 tocmai am citit pe alt forum ca nu faci mare lucru si ca pt reno ddt2000 si clip is cele mai bune softuri. as da pana in 200 lei, dar sa stiu ca fac ceva cu interfata aia. cu cat e mai ieftina insa, cu atat e mai bine.
Comment
-
vreau sa le anulez dupa ce schimb piesa. am avut firele de la sonda lambda intrerupte si dupa ce le-am lipit a trebuit sa merg sa le anuleze cu testerul. daca nu-l cunosteam pe mecanic si nu eram client fidel imi lua 20 de euro.
Cine ma ajuta cu sfaturi? Trebuie sa comand urgent si nu stiu ce.
Vreau sa comand azi, da nu stiu c
Comment
Comment