Vopsitor Pitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsitor Pitesti

Salut sunt nou pe acest forum,primavara aceasta as vrea sa mi revopsesc masina un Logan culoare Albastru Marin si as dori sa mi spuneti si mie unde as gasi un vopsitor bun in Pitesti?am intrebat si la reprezentanta dar pretule ste unul astronomic in jur de 1000 de euro

Pai cam asa e. Eu zic ca e mai bine sa o lasi asa sau sa retusezi pe unde sunt probleme. In ziua de astazi nu se merita sa mai vopsesti masina, decat daca o faci de mantuiala ca sa o vinzi, adica sa ti-o vopseasca cine stie ce nea meseriasu` prin cine stie ce garaj.
    sigpic

Comment

Aici ai dreptate eu as vrea sa o mai tin cativa ani iar vopseaua s a cam matuit plus putina rugina la aripa de aceea caut pe cineva sa mi o faca cat de cat bine macar retusurile
      pentru ca vopsitori gasesti pe toate drumurile dar nu si meseriasi

Comment

Gasesti la Valea Stanii..la vreo 3-4 km de Mioveni pe Mitica...are cuptor,conditiii si vopseste impecabil la preturi destul de mici.

Comment

Am auzit de acest Mitica pe un alt forum daca ar putea sa mi dea cineva numarul lui de telefon as fi recunoscator .

Comment

Ai PM. La logan pretul unei integrale la nea Mitica ajunge undeva la 1000e.Pret pentru piesa undeva la 300-350lei.
            Recomand si eu, foloseste numai materiale de calitate.
            AG 16 Y M A

Comment

e bine 1000 eur, in vara trecuta am vopsit-o si eu pe casco in bucuresti,6000 ron inclus parbriz si un bandou, aceeasi culoare

Comment

Din cate stiu întotdeauna cei din service baga in ele când vine vorba de Casco dar 1000 de euro e o suma foarte mare, sa fim seriosi e aproape jumatate din valoarea masinii in momentul de fata.De aceea am si deschis acest theadru pentru a primi sfaturi de la useri care cunosc meseriasi cu preturi cat de cat acceptabile.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google