car audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Leynad View Post
    Am si eu o intrebare: pot sa leg subwoofer-ul direct la player, fara statie? (am un Alpine cda-7893r si un subwoofer blaupunkt GTb 1200 Mk II). Multumesc anticipat
    Alpine-ul ala scoate cel mai probabil 22-25W pe canal pe cand subwooferul are 250W. Daca tot ai subwooferul acela si un head-unit destul de bun, din punctul meu de vedere, cumpara si o statie de amplificare... chiar se merita...
    Daca nu pune un pret pe subwooferul ala
    sigpic

Comment

Am fost astazi in service la Dacia sa imi montez playerul si 2 difuzoare mi-au montat si cand a trebuit sa platesc am ramas uimit de suma doar 21 lei si eu ma gandeam la vreo 80 cum am mai auzit pe la cate unii si dealerul cand am ridicat masina tot 80 mi-a spus

Comment

Pai in conditiile astea te poti considera norocos si poti numai sa te bucuri.Cred ca ori au gresit ceva cind au facturat ori nu mai au clienti si incearca sa atraga clienti in felul asta.
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

fratilor, nu vreau sa stric linia masini din fabrica, vreau sa imi pun un xcarlink la casetofon(cine stie)....ce zice-ti , se merita, da randament?
          Si as dorii sa cumpar niste capace si suportii de boxe pt spate...cine are de vanzare sau unde as putea gasii....? sariti cu idei si cu sfaturi....pls

din fabrica am numai 2 boxe..pe fatza si vreau sa imi pun si pe spate....ce probleme as putea sa intampin?
          Last edited by Rosca; 23 December 2009, 12:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sa iti pui x-car la ce? La playerul de fabrica? Decat sa dau 200 de euro pe o jucarie ca aia mai bine imi iau un player nou cu usb si bluetooth si aux-in si conectez la player orice vreau.Pe spate intampini probleme doar daca iti pui difuzoare mai mari decat gaura care o ai....fiecare face cum crede dar chiar nu cred ca poti gasi un motiv destul de bun incat sa merite sa il pastrezi...

Comment

ar ca-m fi k e masina familiei si ai mei nu ma lasa s schimb playeru si asa xcarlinku e ce-a mai buna oportunitate, si costa 90 euro, iar pe spate vreau sa imi pun boxe de 13 cm sau d cat este diametru l gaura din spate si s sfie umpik mai puternice, dar pe mn ma intereseaza s stiu unde gasesc capacele alea d bose si suporturile de boxe dp spate....ai vreo idee?

Comment

De curiozitate intreb tu nu ai toate tastele pe tastatura aia??? Capacele le gasesti pe site-uri cu dezmembrari sau la bursa....Cat despre difuzoare poti sa bagi si de 16 cm pe spate cu un pic de modificari....Cat despre x-carul ala asigurate ca merge inainte sa il cumperi...Sincer nu m-ar mira sa fie toti pinii de la cd-changer pusi la masa.

Comment

da-mi te rog ceva site-uri de bursa....

Comment

daca imi iau un cd player de la media galaxy/altex etc trebuie neaaparat sa schimb si boxele? am radio casetofonul standard si nu imi trebuie cine stie ce sistem audio, doar sa cante ceva acolo

Comment

Nu trebuie schimbate si boxele ajunge un mp3 bun o sa simti diferenta de calitate a suntetului ,eu am schimbat ieri cd playerul si este o diferenta enorma fata de ce era inaine din fabrica mentionez ca nunt boxele originale!

Comment

Depinde!

Originally posted by jeanfantastic View Post
                        daca imi iau un cd player de la media galaxy/altex etc trebuie neaaparat sa schimb si boxele? am radio casetofonul standard si nu imi trebuie cine stie ce sistem audio, doar sa cante ceva acolo
                        Depinde de puterea "jucariei" nou instalate.De exemplu, eu mi-am inlocuit CD player-ul din fabrica cu un mp3 Sony 4 x 52 W, iar cum boxele erau de maxim 15 W, iti dai seama ca a trebuit sa le schimb.
                        Daca nu o faci iti poti praji etajul final la player, boxele sigur si poate sa mai apara ceva probleme la partea electrica.
                        Boxele pe care le-am pus in locul celor Blaupunkt, din fabrica m-au costat 30 de lei perechea si mergsuper, nu trebuie sa fie ceva de marca pretentioasa.
                        Diferenta, asa este, e de milioane!Auditie placuta!

Comment

Bine ca nu prajesti tot playerul. Distrugi boxele si atat.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Cine ti-a spus ca se strica playerul boxele sunt cele afectate daca se ard le arunci pe cele din fabrica si pui altele nu schimba boxele din fabrica sunt bune daca vrei un sunte bunicel!

Comment

Are cineva idee cam ce diametru au gaurile pentru difuzoare din spate?Am vazut ca sunt mai mari decat cele de pe fata Ground zero pe 13.

Comment

Gaurile pe spate au fix 13 cm la fel ca cele dupa fata.Daca pui difuzoare mai mari de 13 cm va trebui sa faci ceva modificari(inele MDF sau tai din tabla)
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google