Ce legatura are calc de bord cu casetofonul??
car audio
Collapse
X
-
Singura problema teoretica pe care o poti avea este sa ai limitare de curent din cauza instalatiei electrice care merge la CD player.Adica firele masini sa fie dimensionate pentru un anumit consum (cele pentru unitatea originala ) si daca schimbi unitatea cu una mai puternica si implicit mai mare consumatoare de curent (asta in teorie).Practic poti schimba casetofonul fara probleme deaorece nu vei avea probleme de consum.Iti spun din practica nu asunt probleme de consum si nici probleme legate de ECU sau tabloul de bord.Trebuie tinut cont totusi ca la modelele cu casetofon sau cd philips in mufa iso de alimentare se afla si firul cu semnalul de la vitezometreu (firul verde) aceta avind rolul de a modifca volumul in functie de viteza.La inlocuirea unitati trebuie vazut ca acest fir sa nu fie cuplat la cunitatea noua pentru ca este posibilitaea de a bloca acest semnal si vitezometrulnu va mai functiona.(am observat acest lucru cu cd playerele LG).Legat de inele de MDF acest sunt si gata facute pe dimensiuni de 13cm ,16 cm cit si alte marimi.Singura problema este ca sunt drepte si nu in unghi.Attached Filessigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Eu cand am luat masina individul de la reprezentanta mi-a zis ca se poate schimba mp 3-ul Blaupunkt cu ce marca vreau eu(Panasonic,Lg,Sony,etc).
Probabil cei de acolo ti-au zis asa ca sa isi vanda marfa lor din magazin ....
Iar daca cineva avea probleme cu calculatorul de bord din cauza sistemului audio schimbat cred ca se auzea asa ceva pe forum sau in alta parte.
Daca iti pui un Radio cd cu un consum de curent marit schimba si tu bateria masinii si ia una cu un amperaj mai mare de 75 de amperi si nu o mai tine pe cea standard de 55 de amperi...
Comment
-
Vand 4 boxe Sony Xplod
Numar model: XS-F1335
Diametrul 13 cm, Putere maxima de 160 W, Putere nominala de 40 W, 3 cai, Diafragma conica HOP, Raspuns în frecventa (Hz) 35 - 26.000, Sensibilitate (dB/W/m), 90.0
BOXELE SUNT FOLOSITE 4 LUNI si arata si functioneaza impecabil
Comment
-
Se poate monta si pe casetofonul de fabrica.Daca statia are intrare de nivel mare te legi direct de pe iesirile casetofonului daca nu are si are numai intrari RCA ai nevoie de un convertor de nivel ca se interpune intre iesirile de boxe si intrarea in statie.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Din cate am vazut acest model de amplificator nu are intrare de semnal mare si deci ii va trebui un adaptor de semnal.Attached Filessigpic
Comment
Comment