car audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce legatura are calc de bord cu casetofonul??
    I HAVE A !sigpic
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Asta mi-au spus.

De la Vocea Clientului mi-au adus la cunostinta faptul ca au anumite aparate pe care le-au testat ei si altele imi pot provoca eventuale neplaceri atat la instalatia electrica, cat si cu calculatorul de bord datorita setarilor?!

Comment

Singura problema teoretica pe care o poti avea este sa ai limitare de curent din cauza instalatiei electrice care merge la CD player.Adica firele masini sa fie dimensionate pentru un anumit consum (cele pentru unitatea originala ) si daca schimbi unitatea cu una mai puternica si implicit mai mare consumatoare de curent (asta in teorie).Practic poti schimba casetofonul fara probleme deaorece nu vei avea probleme de consum.Iti spun din practica nu asunt probleme de consum si nici probleme legate de ECU sau tabloul de bord.Trebuie tinut cont totusi ca la modelele cu casetofon sau cd philips in mufa iso de alimentare se afla si firul cu semnalul de la vitezometreu (firul verde) aceta avind rolul de a modifca volumul in functie de viteza.La inlocuirea unitati trebuie vazut ca acest fir sa nu fie cuplat la cunitatea noua pentru ca este posibilitaea de a bloca acest semnal si vitezometrulnu va mai functiona.(am observat acest lucru cu cd playerele LG).Legat de inele de MDF acest sunt si gata facute pe dimensiuni de 13cm ,16 cm cit si alte marimi.Singura problema este ca sunt drepte si nu in unghi.
        Attached Files
        sigpic
        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Eu cand am luat masina individul de la reprezentanta mi-a zis ca se poate schimba mp 3-ul Blaupunkt cu ce marca vreau eu(Panasonic,Lg,Sony,etc).
          Probabil cei de acolo ti-au zis asa ca sa isi vanda marfa lor din magazin ....
          Iar daca cineva avea probleme cu calculatorul de bord din cauza sistemului audio schimbat cred ca se auzea asa ceva pe forum sau in alta parte.
          Daca iti pui un Radio cd cu un consum de curent marit schimba si tu bateria masinii si ia una cu un amperaj mai mare de 75 de amperi si nu o mai tine pe cea standard de 55 de amperi...

Comment

Multumiri.

Oameni buni,
            Va multumesc pentru lamuriri.Playerul pe care il voi pune este un SONY, dar am retinut informatia cu Phillips si LG pentru viitor, poate o sa se afle vreun prieten in aceasta postura.

Comment

Monteaza-ti singur cd-playerul ca nu pierzi nici o garantie la masina, singura garantie pe care o pierzi e cea de la cd-player, dar daca e de firma tine mult. Si apropo e foarte simplu de schimbat acum pt ca mufele sunt universale.

Comment

Multam.

Multumesc pentru informatie.

Comment

Vand 4 boxe Sony Xplod
                  Numar model: XS-F1335

Diametrul 13 cm, Putere maxima de 160 W, Putere nominala de 40 W, 3 cai, Diafragma conica HOP, Raspuns în frecventa (Hz) 35 - 26.000, Sensibilitate (dB/W/m), 90.0

BOXELE SUNT FOLOSITE 4 LUNI si arata si functioneaza impecabil

Comment

drish, ca fapt divers ai gresit sectiunea. In al doilea rand nu le vinde tata ca o sa te injure lumea. Am eu puse pe masina pe fata difuzoarele astea si sunt de 2 lei... Degeaba sunt 80 de lei perechea.
                    sigpic

Comment

Salut, m-ar interesa si pe mine daca pot sa pun un Subwoofer pe casetofonul acela din fabrica (cel cu caseta ). Daca se potrivesc mufele sau trebuie schimbat cate ceva pe acolo. Ms.Frumos
                      Just listen & learn

Comment

Se poate monta si pe casetofonul de fabrica.Daca statia are intrare de nivel mare te legi direct de pe iesirile casetofonului daca nu are si are numai intrari RCA ai nevoie de un convertor de nivel ca se interpune intre iesirile de boxe si intrarea in statie.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Amplificatorul in cauza este Blaupunkt GTA 260.
                          Il dau eu.
                          La mine merge fara probleme cu un HU Alpine CDE 9870 RM, iar el are doar radio-casetofon stock, de fabrica.
                          Din cauza asta a intrebat, ca nu stie daca va merge, sau nu.

Comment

Din cate am vazut acest model de amplificator nu are intrare de semnal mare si deci ii va trebui un adaptor de semnal.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Modificarea volumului la cresterea vitezei cum se realizeaza? E un cod printr-o apăsare pe tastele 2, 5 şi radio auto ON,
                              apoi « SPEDD 5 »: reglare maximă volum radio, La mine merge.

Comment

Partea asta nu am inteles. deci la casetofonul original ii poti regla sa creasca volumul sunetului dupa cresterea vitezei?? Daca da cum???
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google