Este functia Speed (si in functie de cat raport setezi 1-5 asa de tare creste volumul odata cu viteza) . Aveam si eu pe vremuri inainte sa mi-l "ciordeasca"
car audio
Collapse
X
-
Este valabila doar la casetofoanele sau cd-urile PHILIPS puse din fabrica iar functia este activa implicit doar poti seta nivelul la care sa se faca corectia.Mai trebuie sa verifici daca ai in mufa iso de alimentare sunt doua fire verzi legate impreuna.Pe acele fire ai semnalul de vitezometru care vine din calculatorul de motor si merge in ceasuriel de bord.La modele mai noi (parca dupa 2006 ) nu mai sunt cablate in mufa si atunci functia de speed volum control nu va merge.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Originally posted by wildgeo View PostCulmea este ca pe fata am pus boxe MTX de 18 cm si singurul lucru pe care l-am modificat a fost cupola aceea de cauciuc ce imbraca vechea boxa ... i-am taiat fundul si a intrat la fix numai ca nu i-am mai putut pune vechea fata a boxei si am pus fata boxelor MTX ..... pe spate ma gandesc ca poate e mai mare ...
poti incerca sa iti pui niste MTX THX693 cu un amplificator cam de 2 X 50W
daca nu vrei un bass foarte puternic, cu configuratia asta nu mai ai nevoie de sub-woofer.
stiu ca parca pe vuum.ro era un pachet de genul asta
bafta!!!
Comment
-
Poti sa il cumperi de unde vrei si sa mergi la ei sa il monteze.Dar mai bine intreaba la ei sa nu ai surprize.Iti recomand Sony,Alpine ,Pioneer,Clarion,etcsigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
Puteti sa montati pe masina orice fel de aparat doriti. Cred ca merge si un pick-up cu putina inventivitate. Mufele se potrivesc, cablurile sunt suficiente... Se scote mp3-ul stock, se monteaza sina celui nou, se baga mufele si aia e... Decat sa ma duc sa dau la dealer 100 roni sa imi monteze mp3-ul mai bine ma descurc singur. Sa nu mai zic de preturi care sunt cu cel 30-40 roni peste pretul de piata. Garantia o pierzi la sistemul audio... adica la 10 fire si 4 difuzoare de tot rahatul. Daca schimbi mp3-ul recomand sa schimbi si boxele...sigpic
Comment
-
garantia la ce anume sa nu piezi? la sistemul audio? pierzi garantia la componenta la care ai umblat... nu o pierzi la motor sau mai stiu eu ce. Si daca pierzi garantia la sistemul audio ce daca? mai ramai doar cu 2 cabluri la care nu ai nevoie de garantie!sigpic
Comment
-
In concluzie trebuie sa merg la ei sa montez CD playerul,stie cineva cam cat costa operatiunea asta la dealeri?Cam pe la ce bani gasesc un player nou(nu vreau un player prea performant dar sa fine un Sony ceva de firma,stiu ca era un model de Sony vreo 270 ron)si 2 difuzoare deocamdata numai pt fata?
Comment
-
In ultima oferta de la Sony CDXGT24-310 ron cu tva inclus si difuzoare acum poti sa iti pui de vrei depinde bani (incep de pe la 85 ron setul in sus)sigpic
Comment
-
Daca vrei player si boxe pentru a nu pierde garantia trebuie sa CUMPERI si sa le montezi la dealer dacia, eu unul asa stiu, dar nu se merita, te costa dublu si sunt la jumatate performanta decat ti-ai cumpara dintr-un magazin. Cel mai bine iti cumperi un radiocd cu mp3 sony (300 de lei) + o pereche de boxe tot sony sau pioneer 35-40W RMS(100 de lei) dintr-un magazin gen carrefour, media galaxy, le montezi singur iar in momentul in care mergi la garantie scoti playerul iar peste difuzoare pui buretii care sunt acum in locasul difuzoarelor. Cum ai precablajul, montatul iti ia max 30 min.
Am uitat, oricum ai spus ca pe spate deocamdata nu montezi boxe dar este bine de stiut. Pe spate nu are precablaj, cel putin asa este la sandero si intr-o discutie cu un posesor de logan la fel este si la logan, este ceva de munca plus ca nici conectorul nu are cei patru papuci pentru cele doua boxe spate. Oricum cand ai de gand sa-ti montezi pe spate mai discutam.
Comment
-
Pai sa va dau un exemplu... schimb mp3-ul de pe masina singur. Teoretic pierd garantia. Practic nu... daca se defecteaza ceva la instalatia electrica credeti ca e greu sa puneti la loc mp3-ul stock? Credeti ca stiu cei de la service ca l-ati schimbat? decat sa platesc dublu sau poate si mai mult la reprezentanta mai bine il fac singur si in caz de nevoie il montez pe cel stock inapoi... in juma de ora schimb si mp3-ul si toate cele 4 boxe;) eu am avut probleme cu incarcarea si m-am dus la service... aveam amplificator in portbagaj si un ditamai tubul + zeci de fire pe la motor care nu au ce cauta si inca 3-4 fire groase cat degetul legate direct pe baterie. Nu a interesat pe nimeni... nici macar nu au intrebat ce si cum!
Si ca fapt divers... nu recomand sony... chiar daca si eu am pe masina mp3 + boxe 13 cm pe fata + ovale de 80W pe spate... mai bine mai puneti 100 roni si luati ceva mai serios...sigpic
Comment
Comment