car audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca fapt divers , cand am cumparat masina am montat in a 3-a zi un mp3 player de pe fosta masina si m-a costat 35 ron, operatiunea a durat 10 minute. Mi-am invatat lectia, nu se merita sa te duci la ei, nu pierzi nici o garantie , operatiune se poate face foarte usor si singur. Daca montati Sony difera mufa de la antena , daca nu vine in pachet cu playerul atunci te mai taxeaza baietii cu ceva in plus, dar feritiva de Sony nu se merita.
    sigpic

Comment

Si la Pioneer trebuie adaptor de antena. Din pacate nu am gasit in Galati un adaptor ca sa stea fix asa ca am luat din tari straine ceva mai bun.

Comment

Referitor la garantie si montaj.

Eu m-am interesat chiar la cei de la fabrica si mi-au spus ca, atat timp cat masina este in garantie, daca nu montez player-ul la un service autorizat pierd garantia la sistemul electric.
        Eu mi-am montat anul acesta un Sony MP3 cu USB si doua boxe si am dat 60 de lei.

Comment

Originally posted by sci_fi_ro View Post
          .. daca nu montez player-ul la un service autorizat pierd garantia la sistemul electric. ...
          Este vorba de un service autorizat Dacia, sau de o firma specializata in montajul hu-urilor, alarmelor, difuzoarelor, etc?
          Eu am intrebat acest lucru si cand am ridicat masina, de la dealer si in service la revizii si am primit acelasi raspuns: daca am factura pentru manopera, emisa de o unitate specializata in asa ceva, pot monta oriunde, orice si nu pierd nicio garantie.

Comment

Poate cei de la dacia in ultimul timp si-au schimbat politica in privinta garantiei dar in urma cu aproape un an am primit raspuns printr-un mail de la VC in care se spunea ca, se pierde garantia la anumite parti ale masinii daca se monteaza componente neagreate de uzina dacia chiar daca sunt montate de dealeri dacia.
            Eu pe masina am panasonic iar difuzoarele sunt pioneer de 35 de W RMS, au costat 180 de lei doua perechi de difuzoare(2 fata-2 spate). Sunt multumit de calitatea si cantitatea sunetului, de obicei volumul il tin undeva la 30-40% si mai mult de 70% nu folosesc pentru ca este super suficient.

Comment

dupa cum am zis... montati mp3-ul nou si daca se arde ceva, doamne fereste, puneti inapoi mp3-ul stock... va duceti la dacia si rezolvati problema si faceti iar operatia de inlocuire... haideti ca doar suntem romani
              sigpic

Comment

Nici eu nu recomand difuzoarele marca Sony.Luati-va altceva.

Comment

Si ce se strica la instalatia electrica daca montezi un mp3 cu aceeasi mufa, fara sa tai niciun cablu? Maxim se arde o siguranta. Vrajeala de 2 lei de "service autorizat".

Comment

Be Loud! Din pasiune pentru sunet: magazin online casetofoane auto, cd playere auto MP3 player, difuzoare, subwoofere, amplificatoare, boxe, detectoare radar si alarme auto, car audio si multimedia, sonorizare masini si tuning auto, magazin virtual online

Comment

Faza tare ieri , uitasem geamu deschis de la sofer .. m-am urcat in masina pun contactu , dau ridic geamu , il inchid .. cand pe cd player apare AUX INPUT , are cd-u stock asa ceva? )

Comment

Ce model de cd ai PHILIPS sau BLAUPUNKT ? Pentru modele de la philips trebuie o interfata care sa simuleze magazia de cd si asa iti da drumul la intrarea AUX altfel nu merge.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

BLAUPUNKT e cd-u ..

Comment

Atunci este posibil sa aiba functia de aux in activabila din meniul lui sau se activeaza cind sesizeaza semnal pe intrare.La modelul asta nu stiu exact.
                            sigpic
                            Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

Am si eu o intrebare: pot sa leg subwoofer-ul direct la player, fara statie? (am un Alpine cda-7893r si un subwoofer blaupunkt GTb 1200 Mk II). Multumesc anticipat

Comment

Nu poti iti trebuie un amplificator .Daca aveai subwoofer activ cu amplificator incorporat puteai sa il legi direct.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google