Inmatriculare definitiva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inmatriculare definitiva auto SH adus de afara

Am un amic ce si-a adus un Renault Laguna I, din 1998 parca, din Germania. Problema a aparut la incadrarea in normele Euro pentru ca din asta rezulta si taxa de prima inmatriculare. In talonul masini nu e trecut Euro 1, 2, 3, 4 sau E3 cum e la noi in talon. La el apare un D4. Imi puteti spune echivalentul in norme Euro al acestui D4 sau un link unde pot gasi informatii ? Am auzit mai multe variante, euro 2, euro 3 ... Nu ma agitam atat, dar cred ca o sa-mi aduc si eu o masina de afara si nu vreau surprize. Ce am mai vazut eu pe site-uri de vanzari SH din Germania e acel timbru al masinii (galben, portocaliu, verde), asta ce mai inseamna ? Multumesc anticipat pentru ajutor.
    Last edited by ady_p; 25 August 2008, 18:54.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

@ady_p- Pai RAR-ul ce zice? Vezi si ce zice aici:
      (revizuit in August 2008) Dupa aderarea la Uniunea Europeana, cea mai adanca enigma auto pe piata SH o reprezinta normele germane de poluare D3 si D4. Ce-i cu ele? De ce RAR nu face echivalenta intre D4 si Euro4? Ce inseamna de fapt D3 si D4? Legatura intre norma D3 (Deustche3) si Euro3 este foarte […]
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Salutare! Sunt nou pe aci! Am inteles ca numerele rosii daca le ai cand iti iei alta masina nu trebuie sa le mai platesti inca o data!

Comment

@gusi: Aia de la RAR au vrut sa o incadreze la Euro 1 .... Multumesc pentru link ! Raman dator .
          Last edited by ady_p; 25 August 2008, 20:36.
          sigpic

Comment

Cu placere, nici o datorie! Din cate am trait si eu in aproape 6 ani de cand lucrez ca si comisionar in vama, de multe ori au fost probleme cu aceste D-uri ale germanilor, care nu prea se regasesc la restul lumii...Pana la normele Euro...
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Vad ca e show cu "D"-ul asta .... Am citit ca daca e trecut in Brief-ul masinii si norma euro nu mai sunt probleme. Demn de retinut pentru viitor, bazaie nevasta dupa Opel Astra ... Iar eu m-am gandit la un 323i ... Mi-a ramas mintea la cel al lui Radu, fratele lui kandrrei, il poti vedea la intalnirea din Bucuresti. Multumesc mult inca o data ! RESPECT .
              Attached Files
              sigpic

Comment

Originally posted by blue_eyes86 View Post
                Am inteles ca numerele rosii daca le ai cand iti iei alta masina nu trebuie sa le mai platesti inca o data!
                Nu cred ca e adevarat. In primul rand dealerul iti face o autorizatie de circulatie, provizorie, in care e trecut numarul. Asta se face inainte de livrare.
                Si totodata dealerul trimite Politiei numarul, si nu cred ca se poate trimite acelasi numar de 2 ori.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dupa ce am terminat de achitat masina luata in leasing care sunt urmatori pasi pentru a fi inmatriculata eu avand nr de bucale unde trebe mers prima data?

Comment

Nimeni nu o trecut prin aceasta etapa?Ca astept raspuns?

Comment

Numerele se fac la politie unde o inmatriculezi.Daca iei la rand ti le poate da in aceeasi zi ,la preferentiale ti le da in cel mult 48 de ore.Cele rosii nu esti obligat sa le predai ca oricum nu-ti da bani pe ele,sau dat bani pana la sfarsitul lui 2007
                      CT-97-VIPsigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google