Mie mi-au dat talonul mai devreme iar numerele dupa 3 zile(erau preferentiale). Dar nu mi-au cerut numerele provizorii, pe astea le-am dat cand am primit numerele definitive si mi-au dat si bani. (20 RON).
Inmatriculare definitiva
Collapse
X
-
Originally posted by CRISXEu am ramas si cu numerele rosii ! Nu mi-i le-a cerut nimeni !
Le am de la dealer, iar cand mi-am luat talonul si numerele noi,la Udriste, nu m-a intrebat de ele .Ce fac cu ele, pot sa le arunc ?
Sfat:
1. Distruge-le si apoi arunca-le
2. Fa ca mine, lipeste-le pe pereti, asa le ai ca amintire. ;)
Comment
-
Si eu le-am pastrat, nu conteaza 80 ron, am zis sa le am aminitire.
Comment
-
Originally posted by andreiSi eu le-am pastrat, nu conteaza 80 ron, am zis sa le am aminitire.
Plus ca e o risipa de resurse calculeaza cate numere rosii se fac, vezi ce cantitate de metal se foloseste, vopsea, mana de lucru, dupa aia tot procesul ala necesita energie electrica si tot asa. Statul roman e stat european acum, ma freaca la melodie cu timbru verde pt electronice, taxa auto pt protejarea mediului, taxa pt reciclare de pet-uri si tot asa si ei si bat joc pe fata.Logan ABS plus 1.4
Comment
-
Originally posted by sandu@iulian_vis - sunt sclav pe plantatia de bitziDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
erau motoare diesel si pre vremea aia, in decurs de 12 luni m-a insurasem, cumparasem apartament, am primit cadou si un copilas, bani in renovare apartament.... si a trebuit sa fac ceva... si asta a fost bugetul.
Insa avand in vedere ca e prima masina eu zic ca e bine. Oricum sper sa nu raman toata viata sclavi pt plantatia de bitzi pt straini si pt banci...
Sper sa reusim sa mai cumparam un otomobil as vreau un MCV dCi.Logan ABS plus 1.4
Comment
Comment